محتوای مقالات
دانلود پلاگین فتوشاپ و استفاده از افزونه ها، یکی از راه های جذاب برای بالا بردن عملکرد و کارایی این برنامه محسوب می شود. شما تقریبا برای هر چیزی می توانید پلاگین فتوشاپ و یا افزونه های نصب شدنی آن را پیدا کنید. برخی از آن ها، کار روتوش حرفه ای روی صورت را که روی کاور مجله ها می بینید با چند کلیک ساده برایتان انجام می دهند و بعضی دیگر نیز برای صرفه جویی در زمان و جلوگیری از انجام مراحل خسته کننده ویرایش تصویر طراحی شده اند.
علاوه بر این ها، شما می توانید از برخی از این پلاگین ها به سادگی در دیگر برنامه های موجود در Creative Cloud ( پریمیر، این دیزاین، الاستریتور و … ) استفاده کنید. در هر صورت، نیاز شما هر چیزی که باشد استفاده از پلاگین های فتوشاپ یک راهکار با ارزش برای صرفه جویی در زمان در کنار ویرایش دقیق تصاویر محسوب می شود.
در این مقاله ما شما را با ۱۰ وبسایت رایگان برای دانلود پلاگین فتوشاپ آشنا می کنیم. اگر به صورت روزمره از فتوشاپ استفاده می کنیم، به شما توصیه می کنیم حتما از این وبسایت ها برای دانلود پلاگین دلخواه خود استفاده کنید. توجه داشته باشید که تمام این پلاگین های موجود در این وبسایت ها رایگان هستند اما بعضی از آن ها در کنار نسخه رایگان، نسخه پولی پلاگین را نیز قرار داده اند که طبیعتا قابلیت های بیشتری را در خود جای داده اند.
با ما همراه باشید تا با این وبسایت ها آشنا شوید.
وبسایت های دانلود پلاگین فتوشاپ به صورت رایگان
۱٫ Pexels Plugin
Pexels یکی از وبسایت های موردعلاقه ما برای دانلود بک گراند فتوشاپ محسوب می شود. پلاگین Pexels نیز دقیقا برای دسترسی به همین محتوا طراحی شده است. با استفاده از پلاگین Pexels شما به راحتی می توانید به محتوای سایت بدون خارج شدن از برنامه فتوشاپ دسترسی داشته باشید.
پس از نصب پلاگین، روی برنامه فتوشاپ مسیر Windows > Extensions > Pexels را از نوار منوی برنامه طی کنید تا پنل جداگانه پلاگین برای شما باز شود. در اینجا می توانید محتوای سایت را بر اساس محبوبیت، اخیرا اضافه شده و یا میزان Like آن ها جست و جو و انتخاب کنید. همچنین یک گزینه جست و جو نیز در این پلاگین به چشم می خورد که می توانید سریع تر به بک گراند دلخواه خود برسید.
برای دانلود پس زمینه ها، روی آن کلیک کنید و پس زمینه را در یک لایه جدید قرار دهید. ( در صورتیکه لایه جدیدی باز نباشد، پلاگین به صورت خودکار یک لایه جدید باز می کند )
استفاده از تصاویر استوک در فتوشاپ، یک راه حل عالی برای اضافه کردن تکسچر به عکس، تغییر پس زمینه و … محسوب می شود. . وجود یک کتابخانه تصاویر استوک که به برنامه فتوشاپ متصل شده است، به جست و جو و پیدا کردن بک گراند دلخواه شما در کمترین زمان ممکن کمک زیادی خواهد کرد.
۲٫ ON1 Free Creative Assets
۳٫ Ink
Ink یک افزونه برای طراحان وبی محسوب می شود که طرح نهایی خود را در برنامه فتوشاپ سرهم می کنند. در حقیقت این پلاگین، عناصر موجود در اسناد شما را به کد HTML و CSS تبدیل می کند تا بتوانید آن ها را به راحتی در صفحه وب خود جایگذاری کنید.
پلاگین Ink، تمام اطلاعات راجع به فونت مورد نیاز، اندازه، رنگ و سایر عناصر تایپوگرافی که به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار می دهد. این پلاگین حتی امکان ساخت کد برای سایه ها، گرادینیت ها و همچنین فاصله های پیکسلی بین عناصر مختلف که طرح کلی شما را می سازند را نیز دارد. در نسخه جدید این پلاگین، امکان پشتیبانی از تابلوهای هنری ( ArtBoards ) نیز اضافه شده است. بنابراین نگرانی بابت دقیق بودن طرح خود نخواهید داشت.
۴٫ CSS3Ps
اگر به دنبال دانلود پلاگین فتوشاپ به منظور تبدیل لایه های جداگانه به کد های CSS هستید، CSS3Ps بهترین انتخاب شماست. برنامه فتوشاپ برخی از این قابلیت ها را در خود جای داده است، اما به کمک این پلاگین می توانید کد های SCSS و یا SASS را نیز دریافت کنید. آز انجایی که پلاگین CSS3Ps تحت فضای ابری می باشد، سرعت بیشتری هنگام کار کردن روی طرح های پیچیده خواهید داشت. CSS3Ps یک ابزار عالی به منظور کاهش زحمت طراحان هنگام ساخت دکمه های وبسایت ( به خصوص اگر به دنبال اضافه کردن سایه، درخشش و یا دیگر جلوه های ویژه هستید ) محسوب می شود. پلاگین CSS3Ps در آخرین نسخه خود، از لایه های متنی نیز پشتیبانی می کند.
۵٫ SuperPNG
برنامه فتوشاپ از فرمت های تصویری زیادی پشتیبانی می کند که می توانید تصاویر خود را در آن ها ذخیره کنید. PNG یکی از این فرمت های محسوب می شود اما گزینه هایی که هنگام ذخیره کردن این فرمت دارید، بسیار محدود هستند. پلاگین SuperPNG کنترل بسیار بیشتری را نسبت به برنامه فتوشاپ روی تصاویر PNG به شما می دهد. معمولا به دلیل کندی فشرده سازی فایل های PNG، تصاویر با کیفیت پایین تر زمان بیشتری تا عکس های با کیفیت PNG برای ذخیره شدن نیاز دارند! با این حال پلاگین SuperPNG با ارائه تنظیمات بیشتر در زمینه تعادل بین سرعت و کیفیت، تصاویر PNG شما را با سرعت بسیار بیشتری ذخیره می کند.
همچنین با دانلود این پلاگین فتوشاپ، می توانید شفافیت پس زمینه عکس ها را بعد از ذخیره کردن حفظ کنید. امکان نگه داشتن و یا پاک کردن متا دیتای فایل ها نیز وجود دارد!
۶٫ Long Shadow Generator 2
گاهی اوقات هدف ما از دانلود پلاگین های فتوشاپ، ساده تر شدن و انجام خودکار بعضی از ویرایش هاست! خب اگر قصدتان این است، Long Shadow Generator 2 ( تولید کننده سایه های دراز ) دقیقا همان کاری که از اسمش پیداست را برای شما انجام می دهد! به کمک این پلاگین فتوشاپ، به راحتی می توانید زاویه، طول و تاریکی سایه موردنظر خود را تنظیم کنید. همچنین می توانید بین سایه های مسطح و یا سایه هایی که با پیشروی، بیشتر محو می شوند انتخاب کنید. زمانیکه نوشته و یا عناصر موجود در تصویر شما روی یک پس زمینه مشکی قرار گرفته اند، می توانید سایه های سفید ایجاد کنید.
با این حال اگر ترجیحتان صرفه جویی در زمان است، تمام این کار ها را می توانید با یک کلیک و به صورت خودکار توسط خود پلاگین انجام دهید!
۷٫ QR Code Maker Pro
این پلاگین یک ابزار کاربری برای ساخت کدهای QR Code می باشد که به راحتی در برنامه های Photoshop CC، InDesign CC و Illustrator CC پشتیبانی می شود. بنابراین می توانید کد QR دلخواه خود را بسازید و بین برنامه های مختلف جابجا شوید. این افزونه در تولید کدهای QR از اعداد ( Number )، Latin ( لاتین )، Kanji و UTF-8 پشتیبانی می کند. برای استفاده از این پلاگین، در ابتدا باید برنامه فتوشاپ را به صورت کامل ببندید. پس از آن پلاگین را دانلود و نصب کنید و در قسمت Plugin برنامه، دنبال QR Code Maker بگردید.
اگر قصدتان فروش اثر هنری، اضافه کردن واترمارک و یا اطلاعات بیشتر روی اثر هنری بدون افزودن کلمات می باشد، این پلاگین برایتان بسیاری کاربردی خواهد بود.
۸٫ Font Awesome PS
اگر زمانی نیاز به درج آیکون شبکه های اجتماعی و یا سبد خرید روی وبسایت خود داشته باشید، احتمالا سراغ Font Awesome می رفتید. با این حال به کمک پلاگین Font Awesome PS می توانید از همان فونت های نمادین در طراحی های فتوشاپ خود استفاده کنید. در این پلاگین بیش از ۱۰۰ آیکون مختلف برای انتخاب وجود دارد. این آیکون ها به صورت، اشکال وکتور به طرح شما اضافه می شوند. بنابراین به راحتی می توانید اندازه، رنگ و دیگر خاصیت های آن ها را بدون کاهش کیفیت تغییر دهید!
۹٫ Icons8 Icon Library
با دانلود پلاگین Icons8 فتوشاپ، می توانید به یک کتابخانه عظیم از آیکون ها دسترسی داشته باشید. شاید مهم ترین مزیت آن نسبت به پلاگین Font Awesome PS، تعبیه نوار جست و جو برای یافتن آیکون دلخواه در کمترین زمان ممکن باشد. Icons8 بیش از ۱۲۵,۰۰۰ آیکون مختلف را با فرمت PNG در خود جای داده است. برای استفاده از آن ها نیز فقط باید روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا روی بوم فتوشاپ ظاهر شود!
۱۰٫ Sky Replacement Pack
شاید در نگاه اول، پلاگین جایگزینی آسمان ( Sky Replacement ) فقط بدرد جلوه های ویژه بخورد. با این حال اگر عکس خود را به صورت لنداسکیپ در ساعات مختلف روز با نوردهی متفاوت گرفته باشید،استفاده از این پلاگین برای هر عکاسی کاربردی است. گاهی اوقات ممکن است ظاهر آسمان از سوژه عکس شما تیره تر باشد ( و یا برعکس! ). در این حالت می توانید به کمک این پلاگین، ظاهر آسمان را بدون تاثیرگذاری روی سایر عناصر عکس به شکل دلخواه خود تغییر دهید.
چگونه پس از دانلود پلاگین های فتوشاپ آن هارا نصب کنیم؟
پلاگین ها و افزونه های فتوشاپ به روش های مختلفی نصب می شوند. برخی از آن ها، به صورت فایل نصبی هستند که بعد از نصب، به طور خودکار به برنامه فتوشاپ اضافه می شوند. بعضی دیگر نیز به صورت فایل Zip هستند که باید به صورت دستی به محل نصب برنامه فتوشاپ اضافه شوند. برای اطلاعات بیشتر راجع به نصب، می توانید صفحه دانلود پلاگین را مطالعه کنید.
در صورتیکه فرمت پلاگین شما به صورت ZXP بود، از برنامه ZXPInstaller برای نصب آن کمک بگیرید. این برنامه هم برای ویندوز و هم سیستم عامل مک منتشر شده است. با این حال اگر پلاگین دانلودی با فرمت دیگری بود، باید روش دیگری را امتحان کنید.
در این حالت از پلاگین دانلودی کپی بگیرید. حالا روی آیکون فتوشاپ روی دسکتاپ کلیک راست کنید و گزینه Properties را بزنید. پس از آن روی گزینه Open File Location بزنید. وارد فولدر Plug-in یا Plugins بشوید و فایل کپی شده را در این مسیر پیست کنید.
نحوه دسترسی به این پلاگین ها نیز گاها متفاوت است. در اکثر مواقع پس از نصب پلاگین می توانید افزونه اضافه شده را از مسیر Plugins > Manage Plugins در فتوشاپ مشاهده کنید. گاهی اوقات نیز ممکن است پلاگین ها بعد از نصب به گزینه Filter یا Edit در فتوشاپ اضافه شوند. این در حالی است که پلاگین SuperPNG که بالاتر به آن اشاره کردیم، پس از نصب فقط در صفحه ذخیره ( Save As ) به عنوان یک فرمت فایل دیده خواهد شد!
تمام این پلاگین ها به صورت غیر تخریبی ( non-destructively ) روی عکس شما کار می کنند. این بدین معناست که تمام تغییراتی که توسط این پلاگین ها ایجاد می شود، به صورت خودکار به یک لایه جدید اضافه می شوند و فایل اصلی شما را دست نخورده باقی می گذارند.
کلام آخر و جمع بندی
با دانلود پلاگین فتوشاپ به راحتی می توانید ویژگی های بیشتری به برنامه اضافه کنید و کنترل بیشتری روی طراحی های گرافیکی خود داشته باشید! اگر هم حوصله اصلاحات و ویرایش های ساده عکس ها را ندارید، بسیاری از پلاگین ها این کار ها را به صورت خودکار و در کمترین زمان ممکن انجام می دهند. دقت داشته باشید که برای دانلود بعضی از این پلاگین ها، در ابتدا باید در سایت موردنظر ثبت نام کنید که وقت چندانی از شما نخواهد گرفت! ممنون که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید!
سلام خسته نباشید من اصلا نمی تونم فوتوشاپ را باز کنم هنگام باز کردن فوتوشاپ خطای scratch disk را دریافت میکنم.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
روی ایکن فوتوشاب کلیک راست و گزینه RUN ADMINISTRATOR رو انتخاب کنید درست میشه
خیلی سایت خوبی دارین
سلام عالی بود
گروه واتساپی هم دارید؟
محتوا خوبی بود
کانال تلگرامی هم دارید ؟