محتوای مقالات
فیلترهای فتوشاپ، الگوریتم های منحصربفردی هستند که ظاهر یک تصویر را تغییر می دهند. این فیلترها معمولا در مرحله ویرایش و آماده سازی به تصویر اضافه می شوند و امکان شخصی سازی مقدار و تعداد آن ها نیز وجود دارد! به عنوان مثال یک فیلتر ساده در فتوشاپ می تواند یک ناحیه دلخواه در تصویر را تار ( بلور ) کند، در حالی که یک فیلتر پیشرفته به شما این امکان را می دهد تا تصاویر دلخواه خود را به نقاشی های دست ساز تبدیل کنید! بنابراین قدم اول برای استفاده بهینه از فیلترهای فتوشاپ، شناخت صحیح و کاربرد هر کدام است!
ما در این مقاله علاوه بر آشنایی شما با فیلترهای فتوشاپ، کاربرد هر یک از آن ها را نیز ذکر می کنیم تا امکان استفاده بهینه از آن ها را داشته باشید. به یاد داشته باشید که به کمک فیلترهای فتوشاپ، به راحتی می توانید ظاهر عکس های خود را تغییر دهید و آن ها را با بهترین رنگ بندی و ظاهر در شبکه های اجتماعی و … آپلود کنید!
بریم که با این فیلترها آشنا بشیم!
۱ . فیلترهای تار کننده ( بلور ) فتوشاپ
در مبحث آشنایی با کاربرد و مشخصه هر کدام از فیلترها، احتمالا فیلترهای تار کننده یا همان Blur راحت ترین توضیحات و کاربرد را دارند! به طور کلی با استفاده از این فیلترها، کل و یا بخش خاصی از تصویر نرم تر می شوند! با این حال هر کدام از فیلترهای این دسته، از روش مشخص و منحصربفردی برای نرم کردن تصویر استفاده می کنند!
فیلتر Average ( میانگین )
این فیلتر به طور مشخص میانگین رنگ یک ناخیه انتخاب شده را پیدا می کند و بعد از آن همان ناحیه انتخاب شده را با رنگ میانگین پر می کند!
فیلتر Blur ( تار کننده )
فیلتر بلور، از پیکسل های کناری لبه های سخت و مشخص میانگین می گیرد. با این کار، روند تغییر این لبه ها نرم تر و آسان تر شده و مقدار نویز تصویر کاهش پیدا می کند!
فیلتر Blur More ( تاری بیشتر )
فیلتر Blur More دقیقا همان کار فیلتر تار کننده Blur را انجام می دهد با این تفاوت که مقدار فیلتر تارکننده را بیشتر می کند و باعث می شود این فیلتر بیشتر دیده شود!
فیلتر Box Blur ( تارکننده جعبه ای )
با انتخاب فیلتر Box Blur، هر کدام از پیکسل های تصویر با میانگین رنگ پیکسل های همسایه خود در یک شعاع معین، نرم می شوند! هر چقدر شعاع فیلتر تارکننده بیشتر باشد، اثرگذاری و افکت آن نیز روی عکس قوی تر است!
فیلتر Gaussian Blur ( گاشن بلور )
فیلتر گاشن بلور یک ابزار تارکننده سریع می باشد که برای تار کردن از میانگین وزنی رنگ های همه پیکسل ها در یک ناحیه انتخاب شده استفاده می کند. در نتیجه بعد از استفاده از این فیلتر، انگار به همان تصویر اصلی با یک عینک مه آلود نگاه می کنید!
فیلتر Lens Blur ( تاری لنز )
فیلتر Lens Blur، عمق میدانی ( Depth Of Field ) که هنگام عکاسی با دوربین ها تنظیم می شود را شبیه سازی می کند! اگر با خواندن این عبارت سردرگم شدید و کاربرد دقیق این فیلتر را درک نکرده اید، تعریف زیر را در نظر بگیرید:
فیلتر Lens Blur به شما کمک می کند تا عناصر و اشیای مشخص در تصویر در نقطه فوکوس دوربین قرار بگیرند در حالی که باقی اشیای تار و بلور شوند! درست مثل اینکه در واقعیت به یک شی در فاصله دور زل زده اید و همین باعث می شود همان شی در نقطه توجه شما قرار گیرد و باقی اشیا تار و محو شوند!
فیلتر Motion Blur ( تار کننده حرکت )
افکت Motion Blur قابلیتی است که می تواند یک تصویر را در یک جهت خاص و با شدت مشخص تار و محو کند! تقریبا شبیه سایه ای که هنگام چرخیدن و حرکت کردن سریع یک شی میبینیم! برای درک بهتر این فیلتر، به عکاسی فکر کنید که در زمان عکس گرفتن، اکسپوژر ( نور دهی ) آن زمان زیادی طول می کشد!
فیلتر Radial Blur ( تاری شعاعی )
فیلتر Radial Blur، تاری و محوکننده مشخصی می سازد که انگار در یک جهت دایره ای شکل حرکت می کند. این فیلتر یا به کمک حالت چرخش Spin Mode ( مثل اینکه تصویر دور یک نقطه مشخص بچرخد ) ویا حالت زوم Zoom ( انگار که محتویات تصویر به سمت شما هجوم آورده اند! ) کار می کند.
فیلتر Shape Blur ( تارکننده اشکال )
این فیلتر، سطح یک شی را طبق یک شکل سفارشی محو می کند. به صورت پیش فرض، چندین طرح سفارشی در خود فتوشاپ وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید، اما اگر به دنبال شکل های بیشتری برای محو کردن هستید میتوانید از برنامه های جداگانه استفاده کنید!
فیلتر Smart Blur ( بلور هوشمند )
فیلتر Smart Blur، پیکسل های مشابه را با توجه یک آستانه مشخص با هم ترکیب می کند! با این کار غالبا یک افکت پاستل ایجاد می شود که تصویر را صاف می کند! هر چقدر حد آستانه بیشتر باشد، تصویر صاف تر می شود!
فیلتر Surface Blur ( تار کننده سطح )
این فیلتر، پیکسل ها را با هم ترکیب می کند اما از لبه ها اجتناب کرده و یا آن ها را دست نخورده باقی می گذارد! این فیلتر برای هموار کردن ظاهر یک شی بدون از دست رفتن شکل آن بسیار کاربردی است!
۱ . فیلترهای تحریف کننده ( Distort ) فتوشاپ
هرچند قسمت قبلی مقداری طولانی به نظر می آمد اما هنوز راه زیادی تا شناخت کامل فیلترهای فتوشاپ داریم! بعد از فیلترهای بلور فتوشاپ، باید سراغ فیلترهای تحریف کننده ( Distort ) فتوشاپ برویم. این فیلتر ها معمولا شکل و ظاهر اصلی یک تصویر را تغییر می دهند. به زبان ساده، با اعمال این فیلترها روی تصویر، بدون نیاز به بلور کردن و یا ترکیب کردن، پیکسل های موجود روی تصویر جابجا می شوند! در لیست زیر، به تعریف و کاربرد هر یک از فیلترهای Distort فتوشاپ می پردازیم!
فیلتر Displace
این فیلتر مکان پیکسل های یک تصویر را طبق نقشه جابجایی تغییر می دهد. نقشه جابجایی یک تصویر خاص است که حرکت هر یک از پیکسل های تصویر را مشخص کرده است!
فیلتر Pinch
این فیلتر قسمت خارجی یک تصویر را به سمت داخلی آن فشار می دهد ( می کشد ). برای مثال، روی تصویر زیر فیلتر Pinch فتوشاپ اعمال شده است.
فیلتر Polar Coordinates
فیلتر Polar Coordinates موقعیت پیکسل های فعلی یک تصویر را از مختصات مستطیلی به مختصات قطبی تبدیل می کند. با اعمال این فیلتر روی تصاویر، انگار تصویر از روی یک کره فلزی منعکس شده است.
فیلتر Ripple
به کمک این فیلتر می توانید نواحی انتخاب شده را به شکلی تغییر دهید که انگار در امتداد سطح آب هستند و موج دارند. به عنوان مثال، عکس زیر را در نظر بگیرید.
فیلتر Wave
فیلتر Wave نسخه پیشرفته تر فیلتر Ripple می باشد. با انتخاب این فیلتر، کنترل و قابلیت های بیشتری برای تغییر ظاهر عکس دارید.
فیلتر Shear
این فیلتر تصویر شما را در امتداد یک منحنی دست ساز ترسیم می کند. اگر به دنبال شخصی سازی تصاویر خود هستید، حتما این فیلتر را امتحان کنید.
فیلتر Spherize
با اعمال این فیلتر، نواحی انتخاب شده به گونه ای به نظر می رسند که انگار به شکل کروی از صفحه بیرون زده اند.
فیلتر Twirl
فیلتر Twirl نواحی انتخاب شده را به دور مرکز می چرخاند. این پروسه با شدت بیشتری به سمت مرکز و با شدت کمتری در لبه ها انجام می گیرد.
فیلتر Zig Zag
در نهایت، فیلتر زیگ زاگ نواحی انتخاب شده شما را به صورت شعاعی در اطراف مرکز ناهموار ( Distort ) می کند. با این حال، این فیلتر در انجام این پروسه بجای الگوهای دایره ای شکل از الگوه های زیگ زاگی استفاده می کند.
۳ . فیلترهای نویز ( Noise ) فتوشاپ
در پردازش تصویر، “نویز” به پیکسل هایی اطلاق می شود که دارای مقادیر رنگی ناهمخوان نسب به اطراف خود هستند. در بسیاری از مواقع، این رنگ ها به صورت تصادفی در عکس پخش شده اند. برای درک بهتر این فیلترها، فکر کنید که یک تلویزیون ثابت با یک کالیدوسکوپ ( زیبابین ) ازدواج کرده است!
فیلتر Add Noise
این فیلتر پیکسل هایی از رنگ های مختلف را در سرتاسر تصویر ایجاد می کند. قرارگیری این پیکسل ها می تواند یکنواخت (کاملا تصادفی) یا گاوشن (طبق منحنی زنگ) باشد. همچنین می تواند تک رنگ نیز باشد.
فیلتر Despeckle
این فیلتر با تار کردن ( بلور ) تصویر به جز نواحی که لبه ها تشخیص داده شده اند نویز ها را حذف می کند. لبه ها در این تعریف به نقاطی اطلاق می شود که تغییر رنگ قابل توجهی در آن ها دیده می شود.
فیلتر Dust and Scratches
این فیلتر با یافتن مناطقی که در آن پیکسل های متفاوت قرار گرفته اند، نویز را در یک تصویر کاهش می دهد. سپس آن ها را طوری تنظیم می کند که شبیه نواحی اطراف خود شوند.
فیلتر Median
این فیلتر به دنبال پیکسل هایی با روشنایی ( Brightness ) مشابه در یک ناحیه انتخاب شده می گردد. سپس پیکسل هایی که تقاوت زیادی در روشنایی دارند را جدا می کند و یک روشنایی متوسط روی آن ها اعمال می کند.
فیلتر Reduce Noise
این فیلتر با حفظ لبه ها، نویز های موجود در یک تصویر را به صورت متناسب کاهش می دهد.
۴ . فیلترهای پیکسلی ( Pixelate ) فتوشاپ
فیلترهای پیکسلی فتوشاپ، مجموعه ای از پیکسل های یک تصویر را انتخاب می کنند و بعد از آن رنگ هایشان را به یک سایه مشابه تغییر می دهند. این کار باعث می شود تا این پیکسل ها به پیکسل های بزرگتری تبدیل شوند. با این حال این دسته فیلترها نیز مثل فیلترهای قبلی، روش های مختلفی را برای ترکیب گروه های پیکسلی بکار می گیرند.
فیلتر Color Halftone
فیلنر Crystallize
فیلتر Facet
فیلتر Fragment
- آن را در ۴ ضرب می کند.
- میانگین رنگ استفاده شده را شناسایی می کند.
- آن را از موقعیت اصلی پیکسل اصلی جدا می کند.
نتیجه کار تقریبا چیزی شبیه به اثر دوبینی می باشد.
فیلتر Mezzotint
Mezzotint قابلیتی است که یک تصویر را با توجه به یکی از چندین الگویی که می توانید انتخاب کنید، سخت تر می کند! در این قابلیت برای تصاویر خاکستری از الگوه های سیاه و سفید و برای تصاویر رنگی از رنگ های اشباع شده استفاده می شود.
فیلتر Mosaic
به دنبال یک راه آسان برای ساخت تابلوهای پیکسلی هستید؟ Mosaic پیکسل های مشابه را با هم در بلوک های مربعی گروه بندی می کند. سپس هر بلوک به یک رنگ تبدیل می شود که نشان دهنده تمام پیکسل هایی است که برای تشکیل همان بلوک به هم متصل شده اند.
فیلتر Pointillize
این فیلتر تصویر را با رنگ پسزمینه فعلی پر میکند، سپس با استفاده از نقطه ها در حالیکه چند فضای خالی کوچک بر جای می گذارد، همان تصویر را دوباره ایجاد می کند.
نتیجه نهایی شبیه یک نقاشی پوینتیلیسم ( نقاشی نقطه نقطه ) است، همانطور که در زیر مشاهده می کنید:
۵ . فیلترهای رندر ( Render ) فتوشاپ
بر خلاف دیگر فیلترهایی که تا بحال در این مقاله به آن ها اشاره کردیم، فیلترهای رندر افکت های کاملا جدیدی از صفر می سازند که از تصویر اصلی مستقل هستند!
فیلتر Clouds
این فیلتر با استفاده از رنگ های پیش زمینه و پس زمینه فعلی، یک الگوی ابر مانند ایجاد می کند.
فیلتر Difference Clouds
فیلتر Fibers
این فیلتر ابزاری دقیق است که با استفاده از رنگهای پیشزمینه و پسزمینه فعلی، الگوی پارچهای ایجاد میکند.
فیلتر Lens Flare
این فیلتر دقیقا حالتی را شبیه سازی می کند که انگار نور را مستقیما به لنز دوربین تابیده اید!
فیلتر Lighting Effects
این فیلتر تصویر را طوری تغییر می دهد که انگار نورهای مختلفی از زاویه های گوناگون بر آن تابیده شده است. این فیلتر به صورت پیش فرض ۱۷ پریست مختلف دارد که می توانید در کنار آن ها، پریست مورد علاقه خودتان را نیز بسازید!
۶ . فیلترهای بهبود دهنده ( Sharpen ) فتوشاپ
این دسته از فیلترها دقیقا برعکس فیلترهای تارکننده ( Blur ) هستند. Sharpen در معنای لغوی به معنای تیز کردن است که دقیقا عملکرد این فیلتر را روی پیکسل ها توصیف می کند. وقتی از فیلترهای Sharpen روی یک عکس استفاده می کنیم، پیکسل های رنگ های مشابه برای بهبود کنتراست تغییر داده می شوند که همین باعث کاهش نرم شدن تصویر خواهد شد.
فیلتر Shake Reduction
Shake Reduction یک فیلتر کاربردی است که به شما کمک می کند لرزش دوربین و یا افکت تاری که گاهی اوفت در عکس ها میبینید را کاهش دهید!
فیلتر Sharpen
این فیلتر دقیقا عملکردی مشابه با فیلترهای Sharpen که بالاتر توصیف کردیم دارد. با این تفاوت که تاثیر قوی تری روی پیکسل های عکس می گذارد.
فیلتر Sharpen Edges
این فیلتر تمام لبه های موجود در عکس ها را شناسایی می کند. سپس آن ها را با افزایش کنتراست تیز تر می کند ( بهبود می بخشد ). این در حالی است که این افکت فقط روی لبه ها اعمال می شود و دیگر جزئیات تصویر دست نخورده باقی می ماند.
فیلتر Unsharpen Mask
درست مثل فیلتر بالا، این فیلتر متغیرهایی را ارائه می دهد که می توانید برای کنترل دقیق تر کنتراست تصویر آنها را تنظیم کنید.
فیلتر Smart Sharpen
این فیلتر از الگوریتم پیشرفته تری برای تیز کردن پیکسل های تصویر استفاده می کند. با انتخاب این فیلتر، یک پنجره جدید برای شما باز می شد که می توانید متغیرهای مختلف برای بهبود بخشیدن عکس را به صورت دستی تنظیم کنید.
۷ . فیلترهای سبک دهنده ( Stylize ) فتوشاپ
احتمالا فیلتر های سبک دهنده، محبوب ترین فیلترهای موجود در فتوشاپ باشند که بخش عظیمی از کاربران از آن استفاده می کنند. با اعمال این دسته فیلترها روی عکس های خود می توانید افکت های بی نظیر و به یاد ماندنی روی آن ها ایجاد کنید.
فیلتر Diffuse
فیلتر Diffuse در اطراف پیکسل های عکس حرکت می کند تا میزان تمرکز در ناحیه انتخاب شده را کاهش دهد. چهار دسته مختلف از فیلترهای Diffuse وجود دارد: Normal ( معمولی )، Lighten Only ( فقط روشن کننده )، Darken Only ( فقط تاریک کننده )، Anisotropic ( ناهمگون )
فیلتر Emboss
Emboss با تبدیل تمام رنگ های مختلف به یک سایه تک رنگ، تصویر را مانند یک جسم بر روی یک سطح فلزی برجسته شبیه سازی می کند.
فیلتر Extrude
این فیلتر عکس های شما را سه بعدی ( ۳D ) می کند.
فیلتر Find Edges
لبه های مختلف در یک ناحیه مشخص را شناسایی و ردیابی می کند و سپس یک کادر کلی دور تا دور همان ناحیه می کشد.
فیلتر Oil Paint
فیلتر Oil Paint یک فیلتر کاملا کاربردی برای هنرمندان نقاشی های دیجیتال است. با این فیلتر می توانید ناحیه انتخاب شده خودتان و یا کل تصویر را به یک نقاشی امپرسیونیستی تبدیل کنید.
فیلتر Solarize
این فیلتر پس از اعمال روی تصویر مقادیر منفی و مثبت آن را با هم ترکیب می کند.
فیلتر Tiles
با اعمال این فیلتر، عکس های شما به مربع های کوچک تقسیم بندی می شود.
فیلتر Trace Contour
این فیلتر روشن ترین مناطق تصویر شما را پیدا می کند و آنها را برای ایجاد یک نقشه کانتور ( خطوط منحنی میزان ) برجسته می کند.
فیلتر Wind
به کمک فیلتر Wind می توانید افکتی شبیه به وزش باد روی ناخیه مورد نظر و یا کل تصویر ایجاد کنید.
۸ . فیلترهای طراحی ( Sketch ) فتوشاپ
این دسته از فیلترهای فتوشاپ برای ساخت افکت سه بعدی توسط تکسچرها استفاده می شوند. همچنین می توانید از آن ها برای تغییر ظاهر عکس خود به نقاشی های دست ساز و … استفاده کنید.
فیلتر Stamp
این فیلتر تصویر را به گونه ای تغییر می دهد که انگار با مهر لاستیکی و یا چوبی ساخته شده است. بهتر است از این فیلتر روی عکس های سیاه و سفید استفاده کنید!
فیلتر Graphic Pen
با استفاده از رنگ جوهر، جزئیات تصاویر شما را برجسته می کند.
فیلتر Photocopy
به کمک این فیلتر می توانید افکت عکس های فتوکپی شده را به تصاویر خود اضافه کنید.
فیلتر Conte Crayon
این فیلتر عکس های شما را به گونه ای تغییر می دهد که انگار با مدادهای کنته کشیده شده اند.
فیلتر Note Paper
این فیلتر ظاهر عکس های شما را به گونه ای تغییر می دهد که انگار از کاغذهای دست ساز درست شده اند.
فیلتر Chalk & Char
با انتخاب این فیلتر، افکت زغال چوبی به رنگ پیش زمینه و افکت گچ به رنگ پس زمینه عکس اضافه خواهد شد.
۹ . فیلترهای براش ( Brush ) فتوشاپ
این فیلترها از افکت های جوهر و براش های مختلف تشکیل شده اند که عمدتا توسط عکاسان برای تغییر ظاهر عکس استفاده می شوند. با استفاده از فیلترهای براش در فتوشاپ می توانید به عکس های خود ویژگی های جدیدی مثل نویز، تکسچر، لبه، ظاهر نقاشی شده و … اضافه کنید.
فیلتر Splatter
این افکت تقریبا شبیه به براش Splatter در فتوشاپ است. با انتخاب این فیلتر می توانید لکه های رنگی به عکس خود اضافه کنید.
فیلتر Dark Strokes
به کمک این فیلتر می توانید نواحی روشن در عکس را با ضرب قلم های دراز و سفید و نواحی تیره را با ضرب قلم های کوتاه و سیاه نقاشی کنید.
فیلتر Sprayed Strokes
با استفاده از این فیلتر می توانید از رنگ های غالب برای رنگ آمیزی دوباره یک عکس استفاده کنید. این کار با ضرب قلم های زاویه ای و اسپری شده انجام می شود.
فیلتر Angles Strokes
این فیلتر نیز برای رنگ آمیزی دوباره یک عکس استفاده می شود. با این تفاوت که از ضرب قلم های مورب استفاده می کند.
فیلتر Crosshatch
این فیلتر با استفاده از شبیه سازی هاشور زنی با مداد، به عکس شما تکسچر اضافه می کند و لبه های بخش رنگی یک عکس را سخت تر ( ناهموار تر ) نشان می دهد!
۱۰ . فیلتر های هنری ( Artistic ) فتوشاپ
این دسته از فیلترها پس از اعمال روی عکس به آن ها ظاهر هنری و نقاشی شده می بخشند. می توان آن ها را از طریق گالری فیلتر فعال و اعمال کرد. این دسته از فیلترها بیشتر برای هنرهای زیبا یا پروژه های تجاری استفاده می شوند.
فیلتر Film Grain
این فیلتر دسته های ترکیبی عکس را حذف می کند و میزان اشباع تناژ سایه و رنگ های میانی را افزایش می دهد.
فیلتر Plastic Wrap
این فیلتر روی عکس های شما ظاهر مایع و یا پوشش براق پلاستیکی ایجاد می کند. اگر به دنبال برجسته کردن جزئیات سطوح یک جسم در تصویر هستید، حسابی به دردتان خواهد خورد!
فیلتر Paint Daubs
این فیلتر ظاهر عکس های شما را به نقاشی شده تغییر می دهد! هنگام استفاده از این فیلتر می توانید از انواع و اندازه های مختلف براش استفاده کنید.
فیلتر Watercolor
فیلتر Colored Pencil
اگر می خواهید به عکس های خود ظاهر هاشوری خشن اضافه کنید از این فیلتر استفاده کنید. این کار با شبیه سازی مداد های رنگی در یک پس زمینه ثابت انجام می گیرد.
فیلتر Palette Knife
با استفاده از این فیلتر می توانید جزئیات تصویر را کاهش دهید . با این کار تصویر شما روی بوم به یک طرح اولیه بدون جزئیات تبدیل می شود.
فیلتر Cutout
این فیلتر دقیقا ظاهر قطعات برش خورده کاغذ رنگی را به تصاویر شما اضافه می کند.
فیلتر Neon Glow
با استفاده از این فیلتر میتوانید انواع درخششها را به یک تصویر اضافه کنید تا ظاهر آن را رنگی و نرمتر جلوه دهید.
فیلتر Smudge Stick
اگر همراه با ضرب قلم های کوتاه و مورب استفاده شود می تواند نواحی تاریک عکس را بلور ( محو ) کند. اگر در نواحی روشن استفاده شود، جزئیات تصویر کاهش می یابد.
فیلتر Dry Brush
این فیلتر در حین رنگ آمیزی لبه های تصویر با استفاده از رنگ های رایج همان ناحیه، جلوه قلم موی خشک را به عکس اضافه می کند.
۱۱ . فیلتر های تکسچر ( Texture ) فتوشاپ
میتوانید از فیلترهای بافت ( Texture ) برای افزودن عمق و محتوای بیشتر یا ایجاد ظاهری ارگانیک به تصویر استفاده کنید.
فیلتر Grains
با استفاده از این فیلتر می توانید انواع مختلفی از دانه ها مثل دانه های جمع شده، منقطع، منظم، عمودی و افقی برای افزودن بافت به تصویر را شبیه سازی کنید. دانه ها همان نقاط رنگی هستند که به عکس اضافه می شوند.
فیلتر Stained Glass
در این نوع افکت، تصویر به صورت سلولهای مجاور تک رنگ که در رنگ پیشزمینه مشخص شدهاند، دوباره رنگ آمیزی میشود.
فیلتر Mosaic Tiles
با اعمال این فیلتر روی تصاویر می توانید ظاهر آن را به گونه ای تغییر دهید که انگار از کاشی های کوچک تشکیل شده است.
فیلتر Patchwork
۱۲ . دیگر فیلترهای فتوشاپ
در این منوی فرعی می توانید روی گزینه Others کلیک کنید تا فیلتر خودتان را بسازید، رنگ ها را تنظیم کنید و یا ماسک های تصویر را تغییر دهید.
فیلتر Maximum and Minimum
این فیلتر برای ویرایش و تغییر ماسک ها استفاده می شود. فیلتر حداکثر ( Maximum ) ظاهر پخش شدن و فیلتر حداقل ( Minimum ) ظاهر انسداد و خفگی را شبیه سازی می کند.
فیلتر Custom
فیلتر High Paas
کلام آخر و جمع بندی
فیلترها جزء اساسی برنامه فتوشاپ هستند و یادگیری هر کدام از آنها گام مهمی در جهت تسلط بر برنامه است. عدم شناخت صحیح این فیلترها باعث می شود که کنترل و قدرت ویرایشتان در برنامه به طور چشمگیری کاهش پیدا کند. بنابراین حتما این مقاله را تا پایان مطالعه کنید و در کنار خواندن توضیحات هر کدام از فیلترها، در برنامه فتوشاپ نیز عملکرد واقعی آن ها را ببینید.
در صورتیکه راجع به هر کدام از فیلترها سوالی داشتید، می توانید از قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید.
شماره تماستون برای مشاوره تلفنی چنده
چقد خوبین شما
میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟
احسنت عالی بود
میتونیم توی سایت شما مطلب بنویسیم؟
خیلی دنبال این موضوع بودم