آموزش پیشرفته و حرفه ای فتوشاپ

6 روش حرفه ای برای جدا کردن عکس از پس زمینه در فتوشاپ ( مقدماتی تا پیشرفته )

avatar
اردلان چیتایی

اشتراک

با پیشرفت های روز افزون فتوشاپ در نسخه های اخیر، تکنیک جدا کردن عکس از پس زمینه در این برنامه بسیار ساده و سریع تر شده است! در حقیقت حالا چندین روش مختلف برای جدا کردن عکس از پس زمینه در فتوشاپ وجود دارد که شما می توانید بر اساس نیاز و مهارت خود از آن ها استفاده کنید.

دانستن اینکه کدام روش با کدام یک از حالت های تصویری سازگاری بهتری دارد، می تواند در ظاهر نتیجه نهایی شما بسیار تاثیرگذار باشد. بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم در ابتدا تمام این 6 روش را مطالعه کنید و پس از آن بهترین روش جدا کردن عکس از پس زمینه را بر اساس تصویری که با آن کار می کنید انتخاب کنید!

بریم که با این آموزش آشنا بشیم!

1 . حذف پس زمینه در فتوشاپ به کمک ابزار Object Selection Tool

یکی از کاربردی ترین ابزارهایی که در نسخه 2020 به فتوشاپ اضافه شد، قابلیت انتخاب اشیا یا همان Object Selection می باشد. ابزار Object Selection از فناوری Adobe Sensi AI ( هوش مصنوعی ادوبی ) استفاده می کند تا بتواند به راحتی سوژه و اشیای شما را به صورت خودکار در تصاویر انتخاب کند.

 مراحل جدا کردن عکس از پس زمینه به کمک ابزار Object Selection Tool

عکس خود را در فتوشاپ باز کنید و ابزار Object Selection را از نوارابزار سمت چپ انتخاب کنید. احتمالا باید در ابتدا روی ابزار Quick Selection Tool کلیک راست کنید و سپس از پنجره باز شده ابزار انتخاب اشیا ( Object Selection ) را انتخاب کنید.

حالا نشانگر ماوس خود را روی سوژه و یا شی مورد نظر ببرید و نگه دارید تا کاملا آبی شود. ( اگر بلافاصله آبی نشد، ماوس خود را در جهت یک دایره کوچک بچرخانید تا هوش مصنوعی فتوشاپ آن را شناسایی کند )

پس از آن بلافاصله، سوژه شما آماده انتخاب شدن یا همان سلکت می باشد.

برای حذف پس زمینه در این عکس، همانطور که دکمه Shift را نگه داشته اید، روی تمام سوژه هایی که می خواهید در تصویر نگه دارید کلیک کنید. با این دکمه میانبر به راحتی می توانید چندین سوژه مختلف را در عکس سلکت کنید. ( پس از سلکت شدن، افکتی شبیه به راه پیمایی مورچه ها در کنار سوژه ظاهر می شود )

پس از آن از نوار منو به مسیر Select > Inverse بروید تا ناحیه سلکت شده خودتان را معکوس کنید. ( بدین معنا که حالا پس زمینه پشتی بجای سوژه هایی که انتخاب کردید سلکت خواهد شد ! )

بسته به اینکه می خواهید پس زمینه چه چیزی باشد ( در مورد این مثال ما می خواهیم پس زمینه کاملا شفاف یا همان Transparent باشد )، باید در ابتدا قفل تصویر خودتان را باز کنید تا دیگر به عنوان پس زمینه یا همان Background شناخته نشود!

در این مرحله، روی علامت قفل در کنار لایه تصویر ( لایه Background در پنل لایه ها ) کلیک کنید تا قفل آن باز شود. اگر لایه ای دیگر نداشته باشید نام این لایه به Layer 0 تغییر پیدا خواهد کرد. حالا برای حذف پس زمینه، روی ابزار Eraser Tool در نوارابزار کلیک کنید. مطمئن شوید که قلم موی بزرگ انتخاب شده است و حالا شروع به پاک کردن پس زمینه کنید.

لازم نیست نگران این باشید که فتوشاپ نواحی انتخاب شده شما را از دست می دهد. اگر دوباره نیاز به انتخاب مجدد اشیا داشتید، ابزار Object Selection را انتخاب کنید و دوباره روی اشیای خودتان نگه دارید.

2 . حذف پس زمینه در فتوشاپ به کمک قابلیت Quick Action

چه زمانی بهتر است از این قابلیت استفاده کنیم؟

بهتر است از این قابلیت زمانی استفاده کنید که اولا با عکس های خودتان سر و کار دارید، دوست دارید سریع تر این کار را انجام دهید و از همه مهم تر ظاهر بی نقص و عالی برایتان مهم نیست! همچنین زمانیکه کنتراست بالایی بین سوژه و پس زمینه وجود داشته باشد و سوژه شما هم آنچنان پیچیده نباشد، این قابلیت بهتر کار می کند.

تاکنون سریع ترین روش برای حذف پس زمینه در فتوشاپ، استفاده از قابلیت تعبیه شده در فتوشاپ یعنی Quick Action می باشد. این قابلیت در ابتدا در سال 2021 به فتوشاپ اضافه شد که به نوعی یک پاک کننده پس زمینه کارآمد و آسان برای عکس های ساده محسوب می شود.

با این حال هرچقدر این پروسه با سرعت بیشتری انجام شود، طبیعتا ظاهر نهایی دقیق نخواهد بود! قابلیت Quick Action تمام پروسه جدا کردن عکس از پس زمینه را به صورت خودکار برایتان انجام می دهد اما ممکن است نتیجه نهایی آنچنان برایتان رضایت بخش نباشد! با این حال، می توانید از روش های دیگر در کنار این متود استفاده کنید تا ظاهری دقیق تر داشته باشید!

 مراحل جدا کردن عکس از پس زمینه به کمک قابلیت Quick Action

بعد از اینکه عکستان را وارد برنامه فتوشاپ کردید، روی لایه عکس ( Background ) در پنل لایه ها کلیک راست کنید و گزینه Duplicate Layer را انتخاب کنید. در پنجره ای که باز می شود نام دلخواه خودتان را انتخاب کنید و سپس ok را بزنید. حالا روی علامت چشم در کنار لایه اصلی و اورجینال کلیک کنید تا این لایه از روی بوم محو شود.

سپس مطئن شوید که پنل خواص ( Properties panel ) در فتوشاپ باز شده است. به مسیر Window > Properties بروید و تیک این گزینه را بزنید. ( اگر تیک داشت این مرحله را رد کنید )

حالا در پنل لایه ها روی لایه کپی خود کلیک کنید. سپس در پنل خواص که دقیقا بالای پنل لایه ها قرار گرفته است، روی گزینه Remove Background زیر قابلیت Quick Action کلیک کنید.

کارمان تمام شد! قابلیت Quick Action پس زمینه را از عکستان حذف کرد. حالا یک لایه تصویر دارید که دور سوژه یک ماسک قرار گرفته!

از اینجا به بعد می توانید به تنظیمات ماسک بروید و در صورت نیاز اصلاحاتی انجام دهید. مثلا در این تصویر اطراف پای سگ در قسمت پایینی و چپ تصویر هنوز تکه هایی از پس زمینه وجود دارد! بنابراین می توانید یکی از ابزارهای انتخابگر را انتخاب کنید و روی عکس زوم کنید. حالا قسمت موردنظر را به دقت سلکت کنید و پس از آن دکمه Delete را روی کیبوردتان فشار دهید.

3 . پاک کردن پس زمینه در فتوشاپ به کمک ابزار Background Eraser Tool

چه زمانی بهتر است از این قابلیت استفاده کنیم؟

زمانیکه با عکس های کنتراست بالا سرو کار دارید. البته که برای ایجاد تصویر نهایی مطلوب کمی وقت و تلاش لازم است!

ابزار Background Eraser tool یک قابلیت فوق العاده برای کسانی است که دوست دارند در کنار انجام خودکار پروسه، کنترل بیشتری بر روی حذف پس زمینه از عکس داشته باشند. البته برای این کنترل بیشتر باید زمان بگذارید تا به نتیجه دلخواه خود برسید. بسته به عکس شما، ابزار Background Eraser می تواند در وقتتان صرفه جویی کند و در کمترین زمان ممکن شما را به نتیجه دلخواهتان برساند.

 مراحل جدا کردن عکس از پس زمینه به کمک ابزار Background Eraser Tool

1 . عکستان را در برنامه فتوشاپ باز کنید. پس از آن روی نمایه لایه در پنل لایه ها کلیک کنید و گزینه Duplicate Layer را بزنید. با این کار یک کپی از لایه شما ساخته خواهد شد. حالا روی علامت چشم در کنار لایه اصلی کلیک کنید تا از روی بوم محو شد.

2 . حالا ابزار پاک کننده پس زمینه Background Eraser tool را از نوارابراز سمت چپ فعال کنید. احتمالا این ابزار زیرگروه دسته Eraser Tool می باشد. بنابراین در ابتدا روی ابزار Eraser Tool کلیک راست کنید و سپس ابزار Background Eraser را انتخاب کنید.

3. به نوارگزینه های این ابزار در قسمت بالایی فتوشاپ بروید. روی آیکون براش ( قلمو ) بزنید تا پنل قلم مو برایتان باز شود. در این پنجره مقداری سخت ( Hardness ) را روی 100% تنظیم کنید.

اندازه قلم مو را می توانید بر اساس عکسی که با آن سرو کار دارید کم / زیاد کنید. من برای این مثال از سایز 50px استفاده می کنم.  می توانید اندازه قلم مو را حین کار با فشردن دکمه های براکت ([ و  ]) کم و زیاد کنید.

4 . دوباره به نوارگزینه های برگردید. مقدار گزینه Sample را روی Continuous قرار دهید. ( اولین آیکون از 3 گزینه بعد از اندازه قلم مو ) سپس مقدار Limit را روی Find Edges قرار دهید و میزان Tolerance را نیز روی 20 الی 25 % تنظیم کنید.

توجه داشته باشید که هرچقدر مقدار Tolerance کمتر باشد، تنوع رنگ کمتری انتخاب خواهد شد. از آن طرف هرچقدر مقدار این گزینه بیشتر باشد، تنوع رنگی بیشتر خواهد بود.

5. حالا پروسه پاک کردن پس زمینه اطراف سوژه تان را با ابزار Background Eraser استارت بزنید. روی نقاط دلخواه کلیک کنید و نگه دارید. سپس قلم مو رو تکان دهید. هدف در اینجا این است که خطوط متقاطع داخل ابزار با سوژه شما تماس پیدا نکنند. اگر دوست دارید جزئیات بیشتری از تصویر را ببینید، روی عکستان زوم کنید.

پیشنهاد می کنیم حرکات ماوستان را تا حد امکان کوتاه نگه دارید ( حواستان باشد گاه به گاه ماوس را رها کنید و دوباره بگیرید ) با این کار اگر اشتباهی انجام شد، می توانید به کمک دکمه های Ctrl + Z عملیات را بازنشانی کنید.

در نواحی پیچیده تر، بهتر است اندازه قلم مو خودتان را نسبت به همان نقطه کم و زیاد کنید. برای این کار می توانید سراغ نوارگزینه ها بروید و اندازه براش را تغییر دهید و یا از دکمه های ([ و  ]) استفاده کنید. اگر کم و زیاد کردن اندازه قلم مو جواب نداد و همچنان در حال پاک کردن سوژه بودید، در ابتدا دکمه های Ctrl + Z را برای لغو عملیات فشار دهید. بعد از آن دوباره به نوارگزینه های ابزار بروید و مقدار Sample را روی Once قرار دهید. ( آیکون وسطی از سه آیکون بعدی تنظیمات براش )

مقدار Limit را نیز روی Discontiguous قرار دهید و Tolerance را روی 10% تنظیم کنید. در نتیجه این تنظیمات، قلم مو از این لحظه به بعد فقط از رنگ زیر خط تیره استفاده می‌کند و در طول مسیر نمونه‌برداری مجدد نمی‌کند.

در حالیکه این پروسه می تواند نسبت به تصویری که با آن سرو کار دارید، خسته کننده و یا بسیار سریع باشد، می توانید انتظار نتیجه بهتری از دیگر گزینه ها داشته باشید. در حقیقت شما در کنترل مشخص کردن سوژه و پس زمینه هستید. با این حال اگر این متود برایتان کار نکند، سراغ متودهای بعدی بروید و از آن ها استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه تان برسید.

4. حذف کردن پس زمینه در فتوشاپ به کمک ابزار Pen Tool

چه زمانی بهتر است از این قابلیت استفاده کنیم؟

تفاوت زیادی بین کنتراست سوژه و پس زمینه عکس وجود ندارد و دیگر متود های Background Eraser و Quick Action در جداسازی پس زمینه از عکس به خوبی عمل نکرده اند. این روش بیشترین کنترل را در لیست متودهای جدا کردن عکس از پس زمینه در فتوشاپ به شما می دهد.

استفاده از ابزار خودکار Pen Tool ، تقریبا قدیمی ترین و دقیق ترین روش برای حذف پس زمینه از عکس در فتوشاپ محسوب می شود. با این روش، بیشترین کنترل را روی عکس خودتان خواهید داشت. با این حال این بدین معناست که بیشترین وقت را نیز از شما خواهد گرفت. یادتان باشد! کار کردن با ابزار Pen Tool، صبر و حوصله زیادی می خواهد!

 مراحل جدا کردن عکس از پس زمینه به کمک ابزار Pen Tool

1 . عکستان را در فتوشاپ باز کنید و سپس روی نمایه آن در پنل لایه ها کلیک کنید. گزینه Duplicate Layer را بزنید و پس از آن یک نام دلخواه برای آن تایپ کنید. سپس روی علامت چشم در کنار لایه اصلی کلیک کنید تا این لایه از روی بوم محو شود.

2 . ابزار خودکار Pen Tool را از نوارابزار سمت چپ فعال کنید. این ابزار بالای ابزار نوشتار ( Text Tool ) قرار گرفته . حالا برای شروع روی عکستان زوم کنید. از گوشه های سوژه عکستان ( یا یک منطقه مناسب ) شروع کنید و روی آن کلیک کنید تا اولین نقطه لنگرگاه شما ایجاد شود. سپس دور تا دور سوژه خود نقطه ایجاد کنید تا کاملا سوژه شما انتخاب شود.

اگر نیاز به منحنی کردن خط داشتید، با ماوستان کلیک کنید، نگه دارید و سپس بکشید. با این کار می توانید مقدار منحنی بودن خطوط را تنظیم کنید.

برای تنظیم یک نقطه لنگرگاه و یا جهت خطوط از ابزار Direct Selection tool استفاده کنید. این ابزار زیرگروه ابزار Path Selection tool می باشد. بنابراین در ابتدا روی آیکون این ابزار کلیک راست کنید و سپس Direct Selection tool را انتخاب کنید.

برای لغو آخرین نقطه لنگرگاه ایجاد شده، از دکمه های Ctrl + Z استفاده کنید و یا از نوار منو سراغ گزینه File > Undo بروید.

3. مطمئن شوید که پس از اتمام ایجاد نقاط لنگرگاه به محل اولین نقطه رسیده اید و این دو نقطه را به هم متصل کرده اید. زمانیکه مسیرتان را کامل کردید و از نتیجه راضی بودید، باید مسیر ( Path ) خودتان را ذخیره کنید. از نوار منو به مسیر  Window > Paths بروید. مطمئن شوید که گزینه Path تیک خورده است. با این کار باید پنل آن در قسمت راست رابط کاربری ظاهر شود. سپس روی آیکون سه خط در قسمت بالایی و راست پنل کلیک کنید و گزینه New Path را انتخاب کنید. یک اسم دلخواه انتخاب کنید. با این کار پروسه ذخیره مسیر به اتمام می رسد.

4. سپس روی مسیر ( Path ) جدیدتان در پنل مسیرها کلیک راست کنید و گزینه Make Selection را انتخاب کنید. سپس روی Ok بزنید. ( فعلا نیاز به تغییر دیگر گزینه ها نیست ) حالا یک افکت شبیه به راه پیمایی مورچه ها دورتادور سلکشن شما ایجاد خواهد شد.

5. از آنجایی که نمی خواهیم آنچه درون سلکشن است را پاک کنیم، باید سلکشن خود را به نواحی بجز سوژه تغییر دهیم. برای این کار از نوار منو به مسیر Select > Inverse بروید. حالا خواهید دید که افکت راه پیمایی مورچه ها دور تادور پس زمینه عکس ( بجز سوژه ) ظاهر می شود.

6. برای پاک کردن پس زمینه، دکمه Delete را فشار دهید. اکنون باید به جای پس‌زمینه قبلی، پس‌زمینه شطرنجی سفید/خاکستری ببینید.

مانند دیگر روش ها، این متود نیز ممکن است شما را به نتیجه مطلوب و 100% نرساند. بنابراین بهتر است از روش Pen Tool و دیگر متودهای اشاره شده به صورت ترکیبی استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه تان برسید. (به عنوان مثال، من از یک روش متفاوت برای  اصلاح ناحیه مژه زن در این عکس استفاده می کنم )

5 . حذف پس زمینه در فتوشاپ به کمک ابزار Magnetic Lasso Tool

چه زمانی بهتر است از این قابلیت استفاده کنیم؟

سوژه عمدتاً دارای کنتراست بالایی از پس‌زمینه است و لبه های پیچیده ای دارد. دوست دارید در وقتتان صرفه جویی کنید و فتوشاپ را مجبور کنید تا به صورت خودکار مسیر را برایتان شناسایی کند.

اگر ابزار خودکار Pen Tool بیش از حد برایتان سخت است و یا نمی خواهید خودتان سلکشن را دورتادور سوژه ایجاد کنید ، احتمالا دلتان بخواهد از ابزار Magnetic Lasso Tool استفاده کنید. به کمک این ابزار به راحتی می توانید سوژه خودتان را انتخاب کنید و باقی وقتتان را صرف اصلاح نواحی انتخاب شده بکنید.

 مراحل جدا کردن عکس از پس زمینه به کمک ابزار Magnetic Lasso Tool

1 .  تصویرتان را در فتوشاپ باز کنید و سپس روی نمایه آن در پنل لایه ها کلیک کنید. گزینه Duplicate Layer را بزنید و پس از آن یک نام دلخواه برای آن تایپ کنید. سپس روی علامت چشم در کنار لایه اصلی کلیک کنید تا این لایه از روی بوم محو شود.

2 . ابزار Magic Lasso را از نوارابزار سمت چپ انتخاب کنید. حالا با این ابزار روی لبه های سوژه خود بکشید. خواهید دید که با تکان دادن نشانگر ماوس، مسیر برای شما ترسیم خواهد شد. یادتان باشد صبر و حوصله در این قسمت کلید موفقیت شماست! بنابراین در حرکت دادن ماوس خود آهسته، پیوسته و آگاهانه عمل کنید.

3 . این حرکت را دور تا دور سوژه خود ادامه دهید تا کاملا انتخاب شود. حواستان باشد در انتها باید به نقطه اول خود برسید و آن را به هم وصل کنید. پس از بازگشت به ابتدا، روی نقطه شروع خود کلیک کنید. حالا دور تا دور سلکشن شما افکت راه پیمایی مورچه ها ظاهر خواهد شد.

4 . از نوار منو به مسیر  Selection > Save Selection  بروید و پس از انتخاب یک اسم سلکشن خودتان را ذخیره کنید.

5 . برای حذف پس زمینه، از نوار منو به مسیر Select > Inverse بروید. ( حالا باید افکت راه پیمایی مورچه ها دور تادور پس زمینه و سوژه شما قرار گیرد ) سپس روی دکمه Delete روی کیبوردتان بزنید. اکنون باید به جای پس‌زمینه قبلی، پس‌زمینه شطرنجی سفید/خاکستری را ببینید.

اگر احساس می‌کنید باید اصلاحاتی روی محیط انتخاب شده انجام دهید، می‌توانید چند مرحله را به عقب برگردید و آنها را دوباره انجام دهید تا نتیجه بهتری بگیرید، یا از ترکیبی از دیگر تکنیک‌های فهرست‌شده در این مقاله استفاده کنید تا به نتیجه دلخواهتان نزدیک‌تر شوید.

6. جدا کردن عکس از پس زمینه در فتوشاپ به کمک ابزار Quick Selection Tool

چه زمانی بهتر است از این قابلیت استفاده کنیم؟

سوژه تا حد زیادی با پس زمینه متضاد است و یا تصویر دارای جزئیات فراوان و پیچیده است. زمانی که می خواهید در عین صرفه جویی در زمان به نتیجه با با دقت بالا و اصلاحات کم برسید.

استفاده از ابزار انتخابگر سریع ( Quick Selection ) روش مورد علاقه ما در این مقاله می باشد. زیرا به کمک آن می توانید به سرعت سوژه خودتان را سلکت کنید و سریعا سراغ اصلاحات بروید. همچنین می توان از این متود روی طیف وسیع بیشتری از عکس ها تا دیگر متود ها استفاده کرد. این بدین خاطر است که این روش برای ایجاد سلکشن از تغییرات رنگی استفاده می کند تا مشخص کند چه نواحی باید در انتخاب شما قرار گیرد.

 مراحل جدا کردن عکس از پس زمینه به کمک ابزار Quick Selection Tool

1. لایه تصویر را کپی کنید

در حالی که تصویر شما در فتوشاپ باز است، روی لایه Background خود کلیک راست کرده و روی Duplicate Layer بزنید. در کادر محاوره‌ای که ظاهر می‌شود، نام لایه خود را (هر چیزی که می‌خواهید) بگذارید و روی OK کلیک کنید. روی نماد چشم در سمت چپ لایه اصلی کلیک کنید تا آن لایه خاموش شود.

2. ابزار Quick Selection tool را فعال کنید

ابزار Quick Selection را از نوار ابزار سمت چپ انتخاب کنید ( ممکن است زیر گروه ابزار Object Selection باشد. در این صورت روی انتخابگر فعلی کلیک راست کنید و در پنجره باز شده، ابزار Quick Selection را انتخاب کنید )

3. سوژه مورد نظرتان را سلکت کنید

همانطور که ابزار انتخابگر سریع ( Quick Selection Tool ) فعال است، روی سوژه خود در تصویر بکشید. در حین کار متوجه خواهید شد که افکت راه پیمایی مورچه ها به این نواحی اضافه خواهد شد. برای تنظیم اندازه براش می توانید از دکمه های براکت روی کیبوردتان استفاده کنید.

4. مسیرتان را اصلاح کنید

اگر به اشتباه نواحی خارج از سوژه را انتخاب کردید، دکمه Alt را روی کیبورد نگه دارید و نشانگر ماوس را روی این نواحی ببرید. حالا خواهید دید که علامت + نشانگر ماوس به – تبدیل می شود. بدین معنی که اگر روی این مناطق کلیک کنید و بکشید، این نواحی از سلکشن شما حذف خواهد شند.

5. سلکشن خودتان را ذخیره کنید

سلکشن ( ناحیه انتخاب شده ) خودتان را با رفتن به مسیر Select > Save Selection ذحیره کنید. احتمالا باید یک نام دلخواه برای آن انتخاب کنید. این کار را بدین منظور انجام می دهیم که اگر اشتباهی انجام دادیم بعدا بتوانیم به این سلکشن دسترسی داشته باشیم و تغییرات دلخواه خودمان را اضافه کنیم.

6. پس زمینه را حذف کنید

برای حذف پس زمینه، در ابتدا باید سلکشن خودتان را معکوس کنید. برای این کار به مسیر Select > Inverse  بروید. حالا باید افکت راه پیمایی مورچه ها دورتادور پس زمینه شما ظاهر شود. در مرحله آخر، دکمه Delete را روی کیبوردتان فشار دهید تا پس زمینه به طور کامل حذف شود.

اگر متوجه شدید ناحیه ای را در انتخابتان جا انداخته اید و یا سلکشن شما به اصلاحات بیشتری نیاز دارد، می توانید به چندین مرحله عقب تر برگشته و اصلاحات لازم را انجام دهید. سپس دوباره انتخاب خودتان را معکوس کنید و پس زمینه اضافی را پاک کنید.

کلام آخر

خب حالا که این روش ها را برای جدا کردن عکس از پس زمینه در فتوشاپ یاد گرفتید، می توانید سراغ عکس های خودتان بروید و بک گراند آن ها را با پس زمینه دلخواهتان تعویض کنید! فرقی نمی کند به دنبال راهی سریع و آسان برای جداسازی سوژه از پس زمینه باشید و یا به دنبال راهی برای تعویض پس زمینه در یک عکس پیچیده! روش‌های بالا به شما کمک می‌کنند تا به نتیجه نهایی خود بسیار سریع‌تر برسید و نتیجه نهایی نیز مورد دلخواه شما باشد.

دانستن اینکه از کدام روش و چه زمانی استفاده کنید نه تنها گردش کار شما را بسیار سریع‌تر می‌کند، بلکه در نهایت تصویر نهایی بسیار بهتری خواهید داشت.

توجه داشته باشید دانستن اینکه از کدام روش باید در چه زمانی و روی چه عکس هایی استفاده کرد، در زمانی که صرف این کار می کنید و ظاهری که در پایان با آن سرو کار دارید بسیار تاثیرگذار خواهد بود!

در نهایت اگر نیاز به ذخیره عکس با پس زمینه شفاف یا همان ترسنپرنت دارید، حتما عکستان را با فرمت PNG ذخیره کنید. فرمت JPEG توانایی ذخیره عکس با پس زمینه شفاف را ندارد و در قیاس با فرمت PNG، کیفیت عکستان را نیز کمتر خواهد کرد!

ممنون که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید!

دیدگاه ها

  1. حبیب الله بختیاری گفت:

    اکانت اینستا هم دارید؟

  2. وحید افشار گفت:

    میتونم شماره شما رو داشته باشم؟

  3. حبیب الله مقدم گفت:

    Awli bood

  4. کاظم مهرابی گفت:

    خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون

  5. علی آزادی گفت:

    خیلی دنبال این موضوع بودم

  6. بهمن طهماسبی گفت:

    چطوری می تونم باهاتون ارتباط بر قرار کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک