آموزش پیشرفته و حرفه ای فتوشاپ

آموزش جامع ساخت کارت ویزیت حرفه ای با فتوشاپ

avatar
اردلان چیتایی

اشتراک

محتوای مقالات

آیا شما هم به دنبال ساخت کارت ویزیت حرفه ای با فتوشاپ هستید؟ همانطور که می دانید کارت ویزیت مهم ترین ابزار بازایابی است که می توانید در جیب خود نگه دارید. این کارت، معرف شخص شما و کسب و کاری هست که در آن شرکت دارید.

با اینکه در عصر دیجیتال امروز، اکثرا شبکه های اجتماعی برای معرفی کسب و کار و اشخاص استفاده می شوند، اما کارت های ویزیت همچنان یک ابزار قوی برای ایجاد ارتباط بین شما  و مشتریان شما محسوب می شوند. 

در این آموزش قرار است نحوه ساخت کارت ویزیت حرفه ای با فتوشاپ را یاد بگیرید. در ساخت این کارت قرار است از اشکال اولیه و سفارشی، قالب بندی ساده متن و جایگذاری دقیق آن ها روی کارت استفاده کنیم. مطمئن شوید تمام مراحل را با دقت انجام می دهید و چیزی را از قلم نمی اندازید. 

همچنین بهتر است برای نتیجه گیری بهتر از نسخه های جدیدتر فتوشاپ ( ۲۰۲۰ به بعد ) استفاده کنید.

بریم که با آموزش آشنا بشیم.

پیش نیازهای لازم برای ساخت کارت ویزیت

قبل از اینکه آموزش را شروع کنیم، موارد زیر را دانلود و نصب کنید چون قرار است از آن ها برای ساخت کارت ویزیت استفاده کنیم:

۱ . نحوه نصب یا بارگذاری اشکال سفارشی برای قالب کارت ویزیت فتوشاپ

مرحله اول

نرم افزار فتوشاپ را باز کنید. از نوارمنوی فتوشاپ به مسیر Edit > Presets  بروید و Preset Manager را انتخاب کنید.  در منوی کشویی نوع پریست ( Preset Type )، گزینه Custom Shapes را انتخاب کنید و Load را بزنید. حالا به مسیری بروید که فایل زیپ اشکال سفارشی را استخراج کرده اید. در این مسیر  Tutorial-Shapes.csh را انتخاب کنید و گزینه Load را بزنید.

۲٫ نحوه تنظیم یک سند جدید برای کارت ویزیت

مرحله اول

اندازه کارت ویزیت بر حسب پیکسل در قالب‌های فتوشاپ معمولاً ۳٫۲۵ در ۱٫۷۵ اینچ می باشد. بنابراین در فتوشاپ به مسیر File > New بروید و مشخصات زیر را وارد کنید:

  • اسم : دلخواه
  • عرض : ۳٫۲۵ اینج
  • طول: ۱٫۷۵ اینچ
  • رزولوشن: ۳۰۰ پیکسل بر اینج
  • حالت رنگی: CMYK Color 8bit
  • محتوای پس زمینه : سفید

حالا روی اوکی بزنید تا سند شما ساخته شود. 

۳ .نحوه قالب بندی صحیح کارت ویزیت فتوشاپ

مرحله اول

قبل از شروع مطمئن شوید که گزینه های زیر در برنامه فتوشاپ فعال شده اند. اگر یک تیک کنار آن ها بود، یعنی آن گزینه فعال شده است و می توانید به مرحله بعد بروید. 

برای نمایش خط کش ، دکمه Ctrl +R را فشار دهید و یا به مسیر View > Rulers بروید. بعد از آن از نوار منو به گزینه View بروید و تیک گزینه Snap را بزنید. در پایان نیز به مسیر View > Snap To بروید و تیک گزینه Guides، Layers  و Document Bounds را بزنید. 

مرحله دوم

اجازه بدید تا کارمون را با نواحی ایمن ( Safe Area ) شروع کنیم. این نواحی به نقاطی اطلاق می شود که تمام تصاویر و متون مهم باید در آن نگه داری شود. روی خط کش ( Ruler ) کلیک کنید و خطوط راهنما را به ۴ طرف سند ایجاد شده بکشید. 

مرحله سوم 

حالا باید اندازه بوم را به ۳٫۲۵ بر ۲ اینج افزایش دهیم. از نوارمنو به مسیر Image > Canvas Size بروید و مقدار عرض ( Width ) را روی ۳٫۲۵ و طول ( Height ) را روی ۲ قرار دهید. سپس روی گزینه Ok بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید خطوط برش را ایجاد کنیم. هرچیزی که خارج از این خطوط قرار بگیرد، پس از چاپ بریده می شود. حالا دوباره روی خط کش Ruler بزنید و با دقت خطوط راهنما را به ۴ طرف سند بکشید.

مرحله پنجم

برای آخرین بار، دوباره اندازه بوم را افزایش دهید. به مسیر  Image > Canvas Size بروید و مقدار عرض را روی ۳٫۷۵ اینج و طول را روی ۲٫۲۵ اینچ قرار دهید. روی Ok بزنید تا تنظیمات اعمال شود.

مرحله ششم 

در این مرحله باید خطوط راهنمای کادر را ایجاد کنیم. هرچند ایجاد این خطوط الزامی نیست اما اگر آن ها را داشته باشید، الصاق محتویات کارت ( مثل عکس، نوشته و .. ) به کارت بسیار دقیق و آسان تر خواهد شد. دوباره روی خط کش ( Ruler ) بزنید و خطوط راهنما را به ۴ طرف سند بکشید.

مرحله هفتم

زمانیکه کارتان تمام شد، بهتر است این خطوط راهنما را سر جای خودشان قفل کنیم. از نوار منو به مسیر View بروید و روی گزینه Lock Guide بزنید.

۴ .نحوه ساخت پس زمینه برای جایگیری آدرس

مرحله اول

ابزار Rounded Rectangle Tool را از نوارابزار سمت چپ فعال کنید و روی هر قسمتی از بوم کلیک کنید. مقدار عرض ( Width ) را روی ۸۲۰ px، طول ( Height ) را روی ۸۰ px و شعاع ( Radius ) را روی ۱۵ px تنظیم کنید. سپس روی Ok بزنید.

مرحله دوم

حالا از نوارمنوی فتوشاپ به مسیر Layer > Rename Layer بروید. اسم آن را Address bg بگذارید و روی OK بزنید.

مرحله سوم 

در پنل لایه ها روی نمایه لایه Address bg دوبار کلیک کنید. حالا مقادیر زیر را در پنجره جدید وارد کنید:

C:0 M:20 Y:80 K:0 

بعد از آن روی Ok بزنید. با این حال توجه داشته باشید که ظاهر کارت ویزیت کاملا به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد. بنابراین اگر دوست دارید می توانید از ترکیب رنگ های دیگری نیز استفاده کنید.

مرحله چهارم

سپس دکمه Ctrl + T را بزنید و یا از نوار منو به مسیر  Edit > Free Transform Path بروید. حالا در نوارگزینه بالا مقدار H را روی -۲۰ قرار دهید و دکمه Enter را دوبار فشار دهید. 

مرحله پنجم

دوباره دکمه های Ctrl + T را بزنید. در نوار گزینه ها مقدار جایگاه افقی ( X ) را روی ۳۳۷ px تنظیم کنید و مقدار جایگاه عمودی ( Y ) را نیز روی ۵۴۰ px بگذارید. برای تایید، دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله ششم 

ابزار  Rectangle Tool (U) را از نوارابزار سمت چپ فعال کنید. به نوارگزینه ابزار بروید و روی گزینه Path Operations  بزنید. در منوی باز شده گزینه Subtract Front Shape را انتخاب کنید. 

حالا باید یک مستطیل رسم کنید که مثل عکس زیر، از بوم خارج شود! 

مرحله هفتم

برای نهایی سازی این قسمت، دوباره در نوار گزینه سراغ Path Operations بروید و گزینه Merge Shape Components را انتخاب کنید.

۵ .نحوه ساخت پس زمینه برای شعار تبلیغاتی ( تگ لاین )

مرحله اول

در پنل لایه ها، لایه Address bg را انتخاب کنید. حالا از نوار منو به مسیر Layer > Duplicate Layer بروید و نام این لایه جدید را Tagline bg ( پس زمینه تگ لاین ) بگذارید. سپس روی Ok بزنید.

 

مرحله دوم

روی نمایه لایه جدید در پنل لایه ها دوبار کلیک کنید. در پنجره باز شده مقادیر زیر را وارد کنید و اوکی را بزنید.

 C:0 M:0 Y:0 K:95 

مرحله سوم

حالا باید این لایه را بچرخانیم. از نوار منو مسیر  Edit > Transform Path را طی کنید و روی گزینه  Rotate 180 Degrees بزنید. 

مرحله چهارم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید و یا به مسیر Edit > Free Transform Path بروید. در نوار گزینه ها مقدار جایگاه افقی ( X ) را روی ۱۱۲۶٫۵ px تنظیم کنید و مقدار جایگاه عمودی ( Y ) را نیز روی ۵۴۰ px بگذارید. برای تایید، دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله پنجم

ابزار مستطیل Rectangle Tool (U) را از نوار ابزار انتخاب کنید. به نوار گزینه ابزار بروید و روی دکمه Path Operations بزنید. گزینه Subtract Front Shape را انتخاب کنید. حالا یک مستطیل رسم کنید که روی قسمت اضافی را بپوشاند.

مرحله ششم

دوباره در نوارگزینه روی Path Operations بزنید و این بار Merge Shape Components را انتخاب کنید. 

۶ .نحوه ساخت جداکننده مستطیل

مرحله اول

در نوار منو به مسیر Layer > New > Group بروید و نام این گروه را جداکننده ( Separator ) بگذارید.

مرحله دوم

ابزار مستطیل Rectangle Tool (U) را انتخاب کنید و روی هر قسمتی از بوم کلیک کنید. مقدار عرض ( Width ) را روی ۵۳۰ px و طول ( Height ) را روی ۸ px قرار دهید. سپس روی Ok بزنید.

مرحله سوم

روی نمایه لایه جدید در پنل لایه ها دوبار کلیک کنید و مقادیر زیر را وارد و سپس اوکی کنید. 

C:0 M:0 Y:0 K:18 

مرحله چهارم

دوباره دکمه های Ctrl + T را فشار دهید و یا به مسیر Edit > Free Transform Path بروید. در نوار گزینه ها مقدار جایگاه افقی ( X ) را روی ۳۷۰ پیکسل تنظیم کنید و مقدار جایگاه عمودی ( Y ) را نیز روی ۲۸۶ پیکسل قرار دهید. برای تایید، دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله پنجم

از نوار منو به مسیر Layer > Rename Layer بروید و اسم این لایه را چپ ( Left ) قرار دهید.

مرحله ششم

از نوارمنو به مسیر Layer > Duplicate Layer بروید. اسم این لایه را راست ( Right ) بگذارید و روی Ok بزنید.

مرحله هفتم

ابزار مستطیل Rectangle Tool (U) را دوباره انتخاب کنید. به نوارگزینه ابزار بروید و مقدار عرض ( W ) را روی ۸۰ پیکسل تنظیم کنید. سپس Enter را فشار دهید.

مرحله هشتم

روی نمایه لایه در پنل لایه ها دوبار کلیک کنید. مقادیر زیر را در پنجره باز شده وارد کنید و OK را بزنید. 

مرحله نهم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. میزان جایگاه افقی ( X ) را روی ۶۷۵ پیکسل و میزان جایگاه عمودی ( Y ) را روی ۲۸۶ پیکسل تنظیم کنید. برای تایید، دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

۷ .نحوه ساخت پس زمینه برای آیکون تماس

مرحله اول

از نوار منوی فتوشاپ به مسیر Layer > New > Group بروید. اسم این گروه را آیکون ( Icon ) بگذارید و سپس روی Ok بزنید.

مرحله دوم

ابزار بیضی Ellipse Tool را از نوار ابزار سمت چپ فعال کنید و روی هر قسمتی از بوم کلیک کنید. برای عرض ( Width )  35 پیکسل و برای طول ( Height ) نیز عدد ۳۵ پیکسل را وارد کنید. بعد از آن روی Ok بزنید.

مرحله سوم

روی نمایه لایه در پنل لایه ها دوبار بزنید. حالا در پنجره باز شده مقادیر C:0 M:0 Y:0 K:95 را وارد کنید و Ok را بزنید.

مرحله چهارم

دکمه های Ctrl + T را روی کیبورد فشار دهید. در نوار گزینه ابزار، میزان جایگاه افقی ( X ) را روی ۱۲۲٫۵ پیکسل و میزان جایگاه عمودی ( Y ) را روی ۵۴۱ پیکسل تنظیم کنید. برای تایید، دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله پنجم

از نوارمنوی فتوشاپ به مسیر Layer > Rename Layer بروید. اسم این لایه را آدرس ( Address ) بگذارید و Ok را بزنید.

مرحله ششم

از نوار منو به مسیر Layer > Duplicate Layer بروید. اسم این لایه را وبسایت ( Website ) بگذارید و روی Ok بزنید.

مرحله هفتم

از نوار منوی بالای فتوشاپ به مسیر Edit > Free Transform Path بروید. مقدار X را روی ۱۲۲٫۵ پیکسل و مقدار Y را روی ۴۵۳ پیکسل تنظیم کنید. سپس دوبار دکمه Enter را روی کیبورد فشار دهید.

مرحله هشتم

در پنل لایه ها، روی نمایه لایه دوبار کلیک کنید. در پنجره باز شده مقادیر C:0 M:20 Y:80 K:0 را وارد کنید و اوکی را بزنید.

مرحله نهم

از نوار منوی فتوشاپ به مسیر Layer > Duplicate Layer بروید. اسم این لایه را ایمیل ( Email ) بگذارید و Ok کنید.

مرحله دهم

روی کیبورد دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. میزان جایگاه افقی ( X ) را روی ۱۲۲٫۵ و میزان جایگاه افقی را روی ۴۰۸٫۵ پیکسل تنظیم کنید. سپس Enter را دوبار فشار دهید.

مرحله یازدهم

از نوار منو به مسیر Layer > Duplicate Layer بروید. اسم این لایه را تلفن ( Phone ) بگذارید و Ok را بزنید. 

مرحله دوازدهم

از نوار منو به مسیر Edit > Free Transform Path بروید. در نوار گزینه، مقدار X را روی ۱۲۲٫۵ پیکسل و مقدار Y را روی ۳۶۴٫۵ پیکسل تنظیم کنید.

۸ . نحوه ساخت کارت ویزیت در فتوشاپ با استفاده از آیکون های سفارشی 

مرحله اول

حالا که مراحل ساخت پس زمینه آیکون ها را پشت سر گذاشتیم، بهتر است برویم سراغ ساخت خود آیکون ها! از نوار منو به مسیر  Layer > New > Group بروید و اسم این گروه را آیکون تماس ( Contact Icon ) بگذارید. سپس روی Ok بزنید.

مرحله دوم

اجازه بدید اول آیکون آدرس را طراحی کنیم. ابزار شکل سفارشی Custom Shape Tool را از نوار ابزار فعال کنید. در نوار گزینه ابزار، روی کادر جلوی Shape بزنید. در پنجره باز شده آیکون آدرس ( در تصویر زیر مشخص شده ) را انتخاب کنید.

مرحله سوم

روی قسمت دلخواه در بوم کلیک کنید. تیک گزینه Preserve Proportions را بزنید و مقدار عرض ( Width ) را روی ۱۶ پیکسل قرار دهید. حالا روی Ok بزنید.

مرحله چهارم

از نوار منو به مسیر Layer > Rename Layer بروید. اسم این لایه را آدرس ( Address ) بگذارید و Enter را فشار دهید.

مرحله پنجم

روی نمایه لایه در پنل لایه ها دوبار کلیک کنید. مقادیر C:0 M:0 Y:0 K:0 را در پنجره جدید وارد کنید و Ok را فشار دهید.

مرحله ششم

دکمه های Ctrl + T را روی کیبورد فشار دهید. به نوارگزینه بالا بروید و مقدار X را روی ۱۲۳ پیکسل و مقدار Y را روی ۵۴۰٫۵ قرار دهید. حالا برای تایید دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله هفتم

حالا باید آیکون وبسایت را بسازیم. دوباره ابزار Custom Shape Tool را از نوارابزار فعال کنید. در نوار گزینه، روی کادر روبروی Shape بزنید. در پنجره باز شده آیکون وبسایت ( مانیتور ) را انتخاب کنید.

مرحله هشتم

هر جایی که دوست دارید روی بوم کلیک کنید. تیک گزینه Preserve Proportions را بزنید و مقدار عرض ( Width ) را روی ۲۰ پیکسل بگذارید و Ok بزنید.

مرحله نهم

از نوار منو به مسیر Layer > Rename Layer بروید. اسم لایه را وبسایت ( Website ) بگذارید و Enter را فشار دهید.

مرحله دهم

از نوار منو به مسیر Edit > Free Transform Path بروید. در نوار گزینه، مقدار X را روی ۱۲۳ پیکسل و مقدار Y را روی ۴۵۳ پیکسل تنظیم کنید. حالا دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله یازدهم

بریم سراغ ساخت آیکون ایمیل. ابزار Custom Shape Tool را از نوار ابزار انتخاب کنید و از نوار ابزار روی کادر جلوی Shape بزنید. حالا از بین آیکون ها، آیکون ایمیل ( نامه ) را انتخاب کنید.

مرحله دوازدهم

روی بوم کلیک کنید. تیک گزینه Preserve Proportions را بزنید و مقدار عرض ( Width ) را روی ۲۰ پیکسل بگذارید و Ok بزنید.

مرحله سیزدهم

از نوار منو به مسیر Layer > Rename Layer بروید و اسم این لایه را ایمیل ( Email ) بگذارید و OK را فشار دهید.

مرحله چهاردهم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. در نوار گزینه مقدار X را روی ۱۲۳ و مقدار Y را روی ۴۰۹ پیکسل قرار دهید. سپس دوبار Enter را فشار دهید.

مرحله پانزدهم

حالا باید آیکون تلفن را طراحی کنیم. ابزار Custom Shape Tool را انتخاب کنید و در نوار گزینه روبروی کادر  Shape بزنید. در پنجره باز شده، آیکون تلفن را انتخاب کنید. 

مرحله شانزدهم

روی نقطه دلخواه روی بوم کلیک کنید. تیک گزینه Preserve Proportions را بزنید و مقدار عرض ( Width ) را روی ۲۰ قرار دهید. سپس اوکی کنید.

مرحله هفدهم

از نوار منوی فتوشاپ به مسیر Layer > Rename Layer بروید. اسم این لایه را تلفن ( Phone ) بگذارید و سپس روی Ok بزنید.

مرحله هجدهم

از نوار منوی فتوشاپ به مسیر Edit > Free Transform Path بروید. جایگاه افقی ( X ) را روی ۱۲۳ و جایگاه عمودی ( Y ) را روی ۳۶۵ پیکسل قرار دهید. سپس دو بار دکمه Enter را فشار دهید.

۹ . نحوه ساخت پس زمینه گروه 

مرحله اول

در ابتدا باید لایه پس زمینه ( Background ) را آنلاک کنیم. در پنل لایه ها روبروی این لایه یک قفل نمایش داده می شود که نشان می دهد این لایه قفل شده است. روی لایه دوبار کلیک کنید. اسم لایه را Background بگذارید و سپس روی Ok بزنید.

مرحله دوم

مطمئن شوید لایه ای که در مرحله بالا آنلاک کنید انتخاب شده است. دکمه Shift را نگه دارید و روی گروه آیکون تماس ( Contract Icon ) کلیک کنید.

مرحله سوم

حالا که تمام لایه ها و گروه ها انتخاب شده است، از نوار منو به مسیر Layer > New بروید و گزینه  Group from Layers را انتخاب کنید. اسم این گروه را Background بگذارید و Ok کنید.

حالا پس زمینه جلویی کارت تکمیل شده است. قبل از اینکه به مرحله بعدی برویم، مطمئن شوید که طرح شما مشابه با عکس زیر باشد:

۱۰ . نحوه ایجاد لایه نوشتاری برای تگ لاین ( شعار تبلیغاتی )

مرحله اول

مطمئن شوید که پنل های Character و Paragraph در فتوشاپ باز هستند. اگر این دو پنل باز هستند، این مرحله را نادیده بگیرید و به مرحله ۲ بروید.

ابزار Horizontal Type Tool (T) را از نواربزار سمت چپ انتخاب کنید و به نوارگزینه ابزار بروید. در این نوار، روی گزینه Character and Paragraph panels بزنید تا در فتوشاپ نمایش داده شوند. ( آیکون این گزینه در تصویر زیر مشخص شده است )

مرحله دوم

در پنل پاراگراف Paragraph، تراز سمت راست را انتخاب کنید. ( در عکس مشخص شده است ) سپس به پنل Character بروید. در قسمت فونت، فونت لتو Lato را که بالاتر دانلود کردید و نصب کردید انتخاب کنید. در منوی روبرویی ( Font Style )، گزینه مشکی Black را انتخاب کنید. سایز فونت Font Size را روی ۶pt قرار دهید و سپس روی جعبه رنگی در پنل بزنید. مقادیر C: 0 M:0 Y:0 K:0 را وارد کنید و اوکی کنید.

مرحله سوم

حالا در پنل لایه ها روی شکل پس زمینه تگ لاین ( مستطیل سیاه رنگ ) کلیک کنید و عبارت VISUAL EYE CANDY را تایپ کنید. ( ما در این مثال از این عبارت و شعار استفاده کردیم. شما می توانید بر اساس اهداف و خدمات شرکت خود، عبارت دیگری تایپ کنید ). پس از آن دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله چهارم

حالا باید برای کلمه اول ( Visual در این مثال )، سبک و رنگ جدیدی انتخاب کنیم.  برای این کار در ابتدا باید کلمه Visual را انتخاب کنیم. مطمئن شوید که ابزار تایپ افقی Horizontal Type Tool (T) انتخاب شده است و سپس نشانگر ماوس را دقیقا بالای کلمه Visual ببرید و دوبار کلیک کنید. با این کار کلمه Visual انتخاب می شود.

طبیعتا اگر عبارت دیگری در قسمت تگ لاین تایپ کردید، اولین کلمه تگ لاین را انتخاب کنید.

مرحله پنجم

در پنل Character، حالت فونت ( Font Style ) را روی معمولی Regular بگذارید. حالا روی باکس رنگی پنل کلیک کنید و مقادیر روبرو را وارد کنید. C:0 M:20 Y:80 K:0

در اتمام کار، برای ذخیره سازی و اعمال تغییرات، دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله ششم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. جایگاه افقی ( Horizontal Position ) یا همان X را روی ۹۳۴ پیکسل و جایگاه عمودی ( Vertical Position ) را روی ۵۴۱ قرار دهید. سپس دوبار کلید Enter را روی کیبورد فشار دهید.

۱۱ . نحوه ساخت لایه نوشتاری برای آدرس

مرحله اول

از نوار منو به مسیر  Layer > New > Layer بروید. اسم این لایه را آدرس ( Address ) بگذارید و Ok را فشار دهید.

مرحله دوم

در پنل پاراگراف Paragraph، تراز سمت چپ را انتخاب کنید. بعد از آن به پنل کاراکتر Character بروید و حالت فونت ( Font Style ) را روی Bold Italic قرار دهید. بعد از آن روی باکس رنگی پنل کلیک کنید و در پنجره باز شده مقادیر C:0 M:0 Y:0 K:95 را وارد کنید.

مرحله سوم

ابزار تایپ افقی ( Horizontal Type Tool (T) ) را از نوارابزار انتخاب کنید و روی مستطیل زرد رنگ که مخصوص آدرس هست کلیک کنید. آدرس دلخواه خود را وارد کنید. ( در این مثال آدرس ۷۷۷ Seventh Avenue New York NY 54321 تایپ شده است ).

زمانیکه ادرس دلخواه خود را وارد کردید، دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله چهارم

از نوار منو به مسیر Edit > Free Transform Path بروید. در نوار گزینه مقدار X را روی ۳۷۳ و مقدار Y را روی ۵۴۲ پیکسل تنظیم کنید. سپس دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

۱۲ . ساخت لایه نوشتاری برای شماره تماس، ایمیل و وبسایت  

مرحله اول

از نوار منو به مسیر Layer > New > Layer بروید. اسم این لایه را Phone/Email/Website بگذارید و روی Ok بزنید.

مرحله دوم

در پنل کاراکتر، حالت فونت ( Font Style ) را روی معمولی ( Regular ) قرار دهید و مقدار Leading را روی ۱۰٫۵ تنظیم کنید. ( اگر دقیقا نمی دانید باید روی کدام گزینه ها بزنید، عکس زیر را ببینید که مقدار Regular و ۱۰٫۵pt انتخاب شده است ) 

مرحله سوم

از نوارابزار سمت چپ، ابزار نوشتار افقی Horizontal Type Tool (T) را انتخاب کنید و روی نقاط خالی روبروی آیکون تلفن کلیک کنید. حالا باید به ترتیب شماره تماس، ادرس ایمیل و وبسایت خود را در هر خط تایپ کنید. برای این کار بعد از نوشتن شماره تماس، دکمه Enter را روی کیبورد فشار دهید. ادرس ایمیل را وارد کنید و دوباره Enter را بزنید تا به خط بعدی برای نوشتن ادرس وبسایت بروید. زمانیکه کارتان تمام شد، دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله چهارم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. مقدار X را روی ۲۶۹ و مقدار Y را روی ۴۰۹ پیکسل تنظیم کنید. 

مرحله پنجم

به پنل لایه ها بروید و همزمان که دکمه Ctrl را نگه داشته اید، روی لایه نوشتاری Address و Phone/Email/Website کلیک کنید. از نوار منو به مسیر  Layer > New > Group from Layers بروید و اسم این گروه را تماس ( Contact ) بگذارید. سپس روی Ok بزنید.

۱۳ . نحوه ساخت لایه نوشتاری برای اسم و عنوان شغلی

مرحله اول

اول بریم سراغ عنوان شغلی! از نوار منوی فتوشاپ به مسیر Layer > New > Layer بروید. اسم این لایه را عنوان شغلی ( Job Title ) بگذارید و Ok کنید.

مرحله دوم

در پنل کاراکتر، حالت فونت ( Font Style ) را روی Bold Italic قرار دهید. مقدار Leading را روی Auto بگذارید و برای رنگ هم از مقادیر زیر استفاده کنید.

C:0 M:20 Y:80 K:0

زمانیکه تنظیمات را تغییر دادید، روی دکمه Ok بزنید.

مرحله سوم

ابزار تایپ افقی Horizontal Type Tool (T) را از نوار ابزار انتخاب کنید و روی نقاط خالی بالاتر از خط جداکننده کلیک کنید. حالا عنوان شغلی خود را بنویسید. ( در این مثال عنوان شغلی Graphic Designer نوشته شده است ). بعد از اینکه عنوان شغلی خود را نوشتید، دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله چهارم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. در نوار گزینه مقدار X را روی ۱۹۴ و مقدار Y را روی ۲۲۴ تنظیم کنید. سپس دوبار کلید Enter را فشار دهید.

مرحله پنجم

حالا بریم برای ساخت لایه اسم. از نوار منو به مسیر Layer > New > Layer بروید. اسم این لایه را نام ( Name ) بگذارید و روی دکمه Ok بزنید.

مرحله ششم

در پنل کاراکتر، حالت فونت را روی Light تنظیم کنید. اندازه فونت را روی ۱۰ قرار دهید و برای رنگ نیز از مقادیر C:0 M:0 Y:0 K:95 استفاده کنید. سپس روی Ok بزنید.

مرحله هفتم

ابزار تایپ افقی Horizontal Type Tool (T) را از نوار ابزار انتخاب کنید و کمی بالاتر از عنوان شغلی که بالاتر تایپ کردید کلیک کنید. حالا نام و نام خونوادگی خود را تایپ کنید و بعد از آن برای تایید، دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله هشتم

بهتر است نام حک شده روی کارت ویزیت را کمی پررنگ تر کنیم. ماوس خود را بالای اسمی که تایپ کردید ببرید و دوباره کلیک کنید. ( در این مثال Steve تایپ شده است )

حالا به پنل کاراکتر بروید و حالت فونت ( Font Style ) را روی مشکی Black قرار دهید. بعد از آن دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله نهم

دکمه های Ctrl + T را روی کیبورد فشار دهید. مقدار X را روی ۲۶۸ و مقدار Y را روی ۱۸۸ تنظیم کنید. سپس دوبار کلید Enter را فشار دهید.

مرحله دهم

بهتر است در این مرحله لایه ها را کمی سازماندهی کنیم و لایه اسم ( Name )  و عنوان شغلی ( Job Title )  را در یک گروه قرار دهیم. به پنل لایه ها بروید و دکمه Ctrl را روی کیبورد نگه دارید. حالا لایه اسم Name و لایه عنوان شغلی Job Title را انتخاب کنید. 

از نوار منو به مسیر Layer > New بروید و گزینه Group from Layers را انتخاب کنید. اسم این گروه را اسم و عنوان شغلی ( Name & Job Title ) بگذارید و روی Ok بزنید.

۱۴ . نحوه ساخت لوگو برای کارت ویزیت 

مرحله اول

از نوارمنوی فتوشاپ به مسیر Layer > New > Group بروید. اسم این گروه را لوگو ( Logo ) بگذارید و Ok کنید.

مرحله دوم

به پنل پاراگراف بروید و تراز وسط ( Center ) را انتخاب کنید. بعد از به پنل کاراکتر بروید و حالت فونت ( Font Style ) را روی حالت Light قرار دهید. اندازه فونت را به ۶ تغییر دهید  و مقدار Leading را هم روی ۶٫۵ بگذارید. پس از آن روی کادر روبروی Color بزنید و از مقادیر زیر استفاده کنید و اوکی کنید.

C:0 M:0 Y:0 K:95

مرحله سوم

ابزار نوشتار افقی Horizontal Type Tool (T) را از نوارابزار انتخاب کنید و روی قسمت دلخواه خود روی بوم کلیک کنید. شعار و یا اسم شرکت و یا خودتان را وارد کنید و پس از آن دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید. ( در این مثال عبارت CREATIVE INSPIRATIONS درج شده است )

مرحله چهارم

حالا باید سبک و حالت کلمه اول تایپ شده ( در این مثال Creative ) را تغییر دهیم. ماوس خود را بالای کلمه اول ببرید و دوبار کلیک کنید تا انتخاب شود. در پنل کاراکتر، حالت فونت را به مشکی ( Black ) تغییر دهید. بعد از آن اندازه فونت را روی ۱۲ بگذارید و دکمه های Ctrl + Enter را فشار دهید.

مرحله پنجم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. به نوار گزینه بروید و مقدار X را روی ۹۰۲ و مقدار Y را روی ۳۰۶ پیکسل تنظیم کنید. سپس دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله ششم

به نوار ابزار بروید و روی Custom Shape Tool بزنید. حالا از نوارگزینه ابزار روی کادر روبروی Shape بزنید. در پنجره جدید، شکل لوگو را انتخاب کنید.

مرحله هفتم

حالا بالاتر از اسم شرکت روی کارت ویزیت کلیک کنید. حالا تیک گزینه Preserve Proportions را بزنید و مقدار عرض ( Width ) را روی ۱۱۰ px تنظیم کنید و روی Ok بزنید.

مرحله هشتم

از نوار منو به مسیر Layer > Rename Layer بروید. اسم این لایه را Logo بگذارید و دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله نهم

دوبار روی نمایه لایه در پنل لایه ها کلیک کنید. حالا پنجره انتخابگر رنگ برایتان باز می شود. مقادیر C:0 M:20 Y:80 K:0 را وارد کنید و Ok را فشار دهید.

مرحله دهم

از نوار منو به مسیر Edit > Free Transform Path بروید و یا دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. در نوارگزینه مقدار X را روی ۹۰۲ و مقدار Y را روی ۲۱۰ پیکسل قرار دهید. سپس دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

۱۵ . نحوه ساخت گروه جزئیات 

مرحله اول

در ابتدا باید تمام لایه های لازم برای ساخت این گروه را انتخاب کنیم. در قدم اول لایه نوشتار Visual Eye Candy را انتخاب کنید. ( اگر از عبارت دیگری استفاده کردید، همان لایه نوشتاری را انتخاب کنید. ) بعد از آن دکمه Shift را نگه دارید و گروه Logo را از پنل لایه ها انتخاب کنید. ( برای انتخاب کردن کافیست روی آن کلیک کنید. )

مرحله دوم

حالا که تمام لایه ها و گروه ها را لازم را انتخاب کردید، از نوار منو به مسیر Layer > New > Group from Layers بروید. اسم این گروه را جزئیات ( Details ) قرار دهید و روی Ok بزنید.

خب عالی شد! حالا قسمت جلویی کارت ویزیت شما تکمیل شده است!

بهتر است در این مرحله پروزه خود را ذخیره کنیم و بعد از آن سراغ تکمیل قسمت پشتی کارت برویم! از نوار منو به مسیر File > Save بروید و یا دکمه Ctrl + S را روی کیبورد خود فشار دهید.

تصویر

۱۶٫ نحوه ساخت پشت کارت ویزیت در فتوشاپ

مرحله اول

خب برای این قسمت قرار نیست دوباره تمام اسنادی که برای جلوی کارت ساختیم را طراحی کنیم. بجای آن، برای راحتی و جلوگیری از اتلاف وقت از قسمت جلویی کارت یک کپی میسازیم و ویرایش ها را روی همان انجام می دهیم! از نوار منو به مسیر Image > Duplicate بروید. اسم این سند را قسمت پشتی کارت ویزیت ( Business-Card-Back ) بگذارید و Ok را فشار دهید.

مرحله دوم

به پنل لایه ها بروید. حالا روی مثلث کوچک کنار جزئیات ( Details ) و پس زمینه ( Background ) کلیک کنید تا محتویات آن ها نمایش داده شود. حالا دکمه Ctrl را نگه دارید و گروه ها و لایه های زیر را انتخاب کنید: ( روی آن ها کلیک کنید )

  • Name & Job Title ( اسم و عنوان شغلی )
  • Contact ( تماس )
  • Visual Eye Candy ( عبارتی که برای مستطیل سیاه رنگ در جلوی کارت ویزیت تایپ کردید )
  • Contact Icons ( آیکون های تماس )
  • Icons ( آیکون ها )
  • Separator ( خط جداکننده )

مرحله سوم

حالا باید این لایه و گروه هایی که انتخاب کردیم را حذف کنیم چون برای قسمت پشتی کارت به کارمان نمی آیند! از نور منو به مسیر Layer > Delete > Layer بروید و بعد از آن Yes را فشار دهید.

۱۷ . نحوه تنظیم جایگاه لوگو برای پشت کارت ویزیت

مرحله اول

در پنل لایه ها، گروه لوگو ( Logo ) را انتخاب کنید. دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. در نوار گزینه مقدار X را روی ۵۶۲٫۵ و مقدار Y را روی ۳۳۸ پیکسل قرار دهید. دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

۱۸ . نحوه تنظیم جایگاه لوگو برای پشت کارت ویزیت

مرحله اول

در ابتدا از پنل لایه ها، لایه Tagline Bg ( پس زمینه تگ لاین ) را انتخاب کنید. سپس دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. مقدار X را روی ۴۶۴٫۵ و مقدار Y را روی ۵۴۰ بگذارید و بعد از آن دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله دوم

از نوار منو به مسیر Layer > Duplicate Layer بروید. اسم این لایه را پس زمینه وبسایت (  Website Bg ) بگذارید و روی Ok بزنید.

مرحله سوم

از نوار منو به مسیر Edit > Transform Path بروید و گزینه Flip Horizontal را انتخاب کنید.

مرحله چهارم

دکمه های Ctrl + T را روی کیبورد فشار دهید. مقدار X را روی ۶۶۰٫۵ و مقدار Y را روی ۵۴۰ پیکسل قرار دهید. حالا دوبار دکمه Enter را فشار دهید.

مرحله پنجم

در پنل لایه ها، لایه Address bg ( پس زمینه آدرس ) و لایه Website bg ( پس زمینه وبسایت ) را انتخاب کنید. دکمه های Control + E را فشار دهید و یا از نوار منو به مسیر Layer بروید و روی گزینه Merge Shapes بزنید.

مرحله ششم

حالا ابزار مستطیل Rectangle Tool (U) را انتخاب کنید. در نوار گزینه سراغ گزینه Path Operations بروید و روی آن کلیک کنید. پس از آن روی Merge Shape Components بزنید.

۱۹ . نحوه ساخت پس زمینه های تزئینی 

مرحله اول

لایه Address Bg ( پس زمینه آدرس ) را از پنل لایه ها انتخاب کنید و از نوار منو به مسیر Layer > Rename Layer بروید. اسم این لایه را چپ ( Left ) بگذارید و دکمه Enter را فشار دهید. 

مرحله دوم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. در نوار گزینه مقدار X را روی -۹۴ و مقدار Y را روی ۵۴۰ پیکسل تنظیم کنید. سپس دوبار Enter را فشار دهید.

مرحله سوم

حالا ابزار Rectangle Tool (U) را انتخاب کنید. از نوار گزینه Path Operations را انتخاب کنید و روی گزینه Subtract Front Shape بزنید. حالا یک مستطیل بکشید که مثل عکس زیر قسمت اضافی آن از کارت خارج شود.

مرحله چهارم

همانطور که ابزار Rectangle Tool (U) فعال است، دوباره از نوار گزینه سراغ Path Operations بروید و گزینه Merge Shape Components را انتخاب کنید. 

مرحله پنجم

از نوار منو به مسیر Layer > Duplicate Layer بروید. اسم این لایه را راست ( Right ) بگذارید و Ok را فشار دهید.

مرحله ششم

از نوار منو به مسیر Edit > Transform Path بروید و گزینه Flip Horizontal را انتخاب کنید.

مرحله هفتم

از نوارابزار ابزار جابجایی Move Tool (V) را انتخاب کنید. دکمه Ctrl را روی کیبورد نگه دارید و لایه های راست ( Right ) و پس زمینه ( Background ) را در پنل لایه ها انتخاب کنید. حالا به نوارگزینه بالا بروید و گزینه Align right edges را انتخاب کنید. ( در عکس مشخص شده است )

۲۰ . نحوه ساخت لایه نوشتاری وبسایت

مرحله اول

در این قسمت قرار است یک لایه نوشتار جدید داخل گروه جزئیات ( Details ) ایجاد کنیم. در ابتدا گروه ( فولدر ) جزئیات ( Details ) را در پنل لایه ها انتخاب کنید.

مرحله دوم

حالا در پنل پاراگراف Paragraph، تراز وسط چین ( Center ) را انتخاب کنید. بعد از آن به پنل کاراکتر Character بروید و  فونت را به Lato و حالت فونت ( Style Font ) را به Regular تغییر دهید. اندازه فونت را هم روی ۶ و Leading را هم روی Auto بگذارید.

سپس روی کادر روبروی Color کلیک کنید. در پنجره باز شده مقادیر C:0 M:0 Y:0 K:0 را وارد کنید و Ok را بزنید.

مرحله سوم

ابزار تایپ افقی Horizontal Type Tool (T) را از نوار ابزار انتخاب کنید. روی پس زمینه وبسایت ( مستطیل سیاه رنگ وسطی ) کلیک کنید و آدرس وبسایت خود را تایپ کنید. سپس دکمه های Ctrl + Enter را برای تایید فشار دهید.

مرحله چهارم

حالا باید سبک و حالت اسم وبسایت را تغییر دهید. ابزار تایپ افقی را از نوار ابزار فعال کنید. ماوس خود را بالای اسم وبسایت ( اسمی که بین www. و com. قرار گرفته است ) نگه دارید و دوبار کلیک چپ ماوس را فشار دهید. در پنل کاراکتر Character، حالت فونت را به مشکی Black تغییر دهید و روی کادر روبروی Color کلیک کنید. در این پنجره مقادیر C:0 M:20 Y:80 K:0  را وارد کنید و سپس Ok کنید. دکمه های Ctrl + Enter را برای تایید فشار دهید.

مرحله پنجم

دکمه های Ctrl + T را فشار دهید. در نوار گزینه مقدار X را روی ۵۶۳ و مقدار Y را روی ۵۴۰ تنظیم کنید. سپس دوبار Enter را فشار دهید.

خب کارمان تمام شد! حالا یک کارت ویزیت را به صورت ۰ تا ۱۰۰ در برنامه فتوشاپ ساختید! همانطور که دیدید پروسه ساخت کارت ویزیت در فتوشاپ، متشکل از مراحل تکراری اما با تغییر اندازه و جایگاه ها می باشد. توجه داشته باشید که جزئیات نوشتاری کارت و رنگ اجزای آن می تواند بر اساس سلیقه و نیاز شما تغییر کند. بنابراین در قسمت هایی مثل عنوان شغلی، اسم شخص، آدرس، ایمیل، وبسایت و … محتوای دلخواه خود را قرار دهید!

اگر سوال و یا مشکلی در پروسه ساخت کارت ویزیت در فتوشاپ داشتید، از قسمت نظرات همین صفحه استفاده کنید! ممنون که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید! 

دیدگاه ها

  1. محسن رمضانی گفت:

    مرسی

  2. سلیمی گفت:

    چه سایت قشنگی دارین

  3. فرهاد رشیدی گفت:

    خیلی عالی بود

  4. بهشتی گفت:

    چقد خوبین شما

  5. عیسی باستانی گفت:

    شما پیج اینستا هم دارین؟

  6. داوود سلیمانی گفت:

    قیمت مشاورتون چقدره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک